Disko voz 2017

Nakon uspešne premijerne muzičke putešestvije jedinstvenim disko vozom, počinje ukrcavanje za drugu vožnju

Ponedeljak 21. avg 2017.

cover image

POLAZAK VOZA JE OTKAZAN!

Disko voz je aposlutni favorit kada se radi o provodu izvan tipičnih klubova. Sjajno zamišljeno i odlično organizovano dešavanje za poštovaoce elektronskog zvuka je prava letnja avantura. Žurka od 25. do 27. avgusta će trajati 36 sati bez prestanka i muzički žanrovi koji će dominirati su tehno, haus, r'n'b, rock'n'roll i fanki bit.


Čak 7 di-džejeva su rezidenti Disko voza saobraća na relaciji Beograd - Bar - Budva - Beograd. Muzički spektakl u vozu će prirediti Munja, Dea Magna, Maki Maus, Shustera, Kobazz, Playa i Nadežda.


Program je podeljen na tri dela. Prvi deo žurke počinje u 21:00 putovanjem iz Beograda ka Baru, a na kojoj će se na dva kraja kompozicije nalaziti vagoni sa di-džej pultom odakle će se istovremeno putšati različita muzika. Dugi segment žurke je zakazan za 09:00 narednog dana, pristajanjem voza u Bar, potom se parti putnici autobusom odvoze u Budvu gde se nastavlja provod. Na tajnoj lokaciji koja se nalazi na nekoj od plaža, svih sedam di-džejeva će se na svakih sat vremena smenjivati za pultom. Putnici će moći sami da odaberu kako će provesti ceo dan. Pretpostavlja se da će većina ostati na plaži i igrati uz odličnu muziku, a oni kojima je potreban predah će moći da iskoriste obezbeđen smeštaj za dnevni odmor i napune baterije za nastavak ludog provoda. Nakon 12 sati žurke na plaži autobusom se vraća nazad u Bar, odakle Disko voz u 21:00 polazi za Beograd. Sada već uigran raspored sa dva stejdža u muzički podeljenom vozu na dve celine nastavnja muzičko putovanje. Nakon 36 sati nesvakidašnjeg provoda, ulaskom u glavnu želežničku stanicu u Beogradu, oko 09:00, žurka se završava.

Ulaznice za muzičko putovanje vozom se kreću od 3.675 dinara do 6.800 dinara i mogu se nabaviti preko DD Tickets-a.