Beogradski novogodišnji festival

Beogradski sajam i u njemu tradicionalni vašar

Petak 14. dec 2018.

cover image

58. Novogodišnji festival počinje 14. decembra, a sve do 30. decembra će u halama 1, 1a, 2 i 4 biti raspoređen kvalitetan program. Ukoliko još uvek nemate osećaj da stiže Nova 2019. godina, sada ćete definitivno biti sigurni da je vreme za zabavu u prazničnoj atmosferi.

Nekadašnji vašar je bio poznat kao događaj za decu. Uz novo ime su stigle i brojne inovacije. Od ove godine, Beograd ima fantastičan festival za sve generacije. Sve što pojačava dobro raspoloženje se nalazi na Sajmu. Obavezno izdvojite vreme i postanite verna publika atraktivnog dešavanja.

Zabavni park sa zanimljivim vrteškama i drugim rekvizitima, klizališta, posebno organizovan program za decu, predstave, koncerti, široka ponuda suvenira, poklona i još mnogo toga će biti u ponudi na ovogodišnjem velikom gradskom događaju.

Ulaz je i dalje besplatan. Beogradski sajam je nikada bliži. Ne propustite priliku da doživite autentičnu magiju uoči dočeka Nove godine. Bez izuzetka, svakome je potrebna doza Beograda u totalno magičnom izdanju.