Novogodišnja predstava za decu koju morate da vidite

Pozorište Puž decenijama ima recept za najglasniji smeh na svačijem licu. I ove godine Vračar će biti najzabavnija zona u gradu

Četvrtak 14. dec 2023.

cover image

Veselo, zabavno, poučno, smešno, kvalitetno i nikako ne sme da se propusti. Nova predstava za decu Brankova čarobna jelka je na repertoaru od 15. do 31. decembra. Praznično raspoloženje na ovoj adresi je zagarantovano najbolji način da ispratite još kratko aktuelnu godinu. Euforija koju praznici unose u grad se uveliko oseća na svakom koraku. Kupovine, jurnjava, kašnjenja, gužva, još gužve - stop! Odložite sve planove i odmah obezbedite ulazniceulaznice za novogodišnju predstavu u kojoj će i najmlađi i oni koji nisu više toliko mladi podjednako uživati u svakom trenutku magije.

Opis predstave je samo uvertira u spektakl u trajanju od oko sat vremena. Fantastičan scenario je obogaćen pevanjem i plesanjem uz poznate dečje novogodišnje pesme. Pozorišta se takmiče koje će imati najlepšu jelku. Branku u kićenju pomažu komšija Žika i njegov nestašni bratanac Zoza. Međutim, Zozi se javi Azoz, njegovo drugo ja i predloži mu da postane nevaljao, da radi za patuljka Zlipu i da nasamari Deda Mraza.

Uz pomoć Branka, Žike, doktorke Dušice, dobre vile, a naravno i mališana iz publike, patuljak Zlipa biva poražen, a Deda Mraz stiže na vreme u Brankovo pozorište. Pouka je da dobro uvek pobeđuje zlo.

Predstava je namenjena za decu uzrasta od tri godine. Nakon predstave sledi dodela paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom.

Glumačku ekipu čine: Branko Milićević Kockica, Miloš Lalović, Mihajlo Jovanović, Nenad Ćirić, Milan Nikitović, Lako Nikolić, Milica Janketić, Jugoslava Drašković, Đorđe Kocić, Predrag Filipović i Borivoje Jovanović.

Drage naše i dragi naši sada kada znate šta raditi uoči Nove godine u Beogradu, požurite da zauzmete idelna mesta. Srećna Nova godina i Božić.


POVEZANO