Новогодишња представа за децу коју морате да видите

Позориште Пуж деценијама има рецепт за најгласнији смех на свачијем лицу. И ове године Врачар ће бити најзабавнија зона у граду

Четвртак 14. дец 2023.

cover image

Весело, забавно, поучно, смешно, квалитетно и никако не сме да се пропусти. Нова представа за децу Бранкова чаробна јелка је на репертоару од 15. до 31. децембра. Празнично расположење на овој адреси је загарантовано најбољи начин да испратите још кратко актуелну годину. Еуфорија коју празници уносе у град се увелико осећа на сваком кораку. Куповине, јурњава, кашњења, гужва, још гужве - стоп! Одложите све планове и одмах обезбедите улазницеулазнице за новогодишњу представу у којој ће и најмлађи и они који нису више толико млади подједнако уживати у сваком тренутку магије.

Опис представе је само увертира у спектакл у трајању од око сат времена. Фантастичан сценарио је обогаћен певањем и плесањем уз познате дечје новогодишње песме. Позоришта се такмиче које ће имати најлепшу јелку. Бранку у кићењу помажу комшија Жика и његов несташни братанац Зоза. Међутим, Зози се јави Азоз, његово друго ја и предложи му да постане неваљао, да ради за патуљка Злипу и да насамари Деда Мраза.

Уз помоћ Бранка, Жике, докторке Душице, добре виле, а наравно и малишана из публике, патуљак Злипа бива поражен, а Деда Мраз стиже на време у Бранково позориште. Поука је да добро увек побеђује зло.

Представа је намењена за децу узраста од три године. Након представе следи додела пакетића и фотографисање са Деда Мразом.

Глумачку екипу чине: Бранко Милићевић Коцкица, Милош Лаловић, Михајло Јовановић, Ненад Ћирић, Милан Никитовић, Лако Николић, Милица Јанкетић, Југослава Драшковић, Ђорђе Коцић, Предраг Филиповић и Боривоје Јовановић.

Драге наше и драги наши сада када знате шта радити уочи Нове године у Београду, пожурите да заузмете иделна места. Срећна Нова година и Божић.


ПОВЕЗАНО