Новогодишња представа у позоришту Пуж

Авантура пуна забаве, музике, смеха и поклона се чекала читаве године. Сада је коначно ту и сада сви путеви воде на Врачар

Петак 16. дец 2022.

cover image

Позориште Пуж до 31. децембра је једино место на коме морате да будете јер представа "Чаробни прашак за Деда Мраза" обећава незабораван провод. УлазницеУлазнице нестају великом брзином. Велики и мали, будите брзи и заузмите место за уживање у најбољој празничној причи.

Представа је аутентична новогодишња бајка са безброј заврзлама. Деда Мразови помоћници Бимбо и Бомбо желе да претворе лутку Деда Мраза у оног правог који дели поклоне. Вештица Веца жели и Деда Мраза и поклоне само за себе. Неваљала Веца хоће да украде чаробни претварач и магију. Бранкови командоси крећу у потрагу за Вецом која успева да их насамари али не зна чаробне речи за претварање. У жељи да победи, Веца употребљава магију, толико моћну да командосе претвара у животиње. Командосима стиже у помоћ мудра сова и открива како да победе вештицу. Ко ће победити - Веца или командоси, сазнаћете уколико дођете у позориште Пуж.


У овој незаборавној акцији глуме Бранислав Милићевић - Бранко Коцкица, Ђорђе Крећа (Димитрије Илић), Сузана Лукић (Милица Јанкетић), Ненад Ћирић (Александар Вујановић), Игор Дамјановић (Матеја Поповић), Катарина Јовановић (Марија Жеравица), Петар Јовановић, Предраг Филиповић, Мирко Ковачевић и Деда Мраз.

Трајање представе је око 55 минута, а затим следи подела пакетића и фотографисање са Деда Мразом. Представа је намењена за децу узраста од 3 до 10 година.

Ко у чуда не верује њему чудо не може ни да се догоди.


ПОВЕЗАНО