Novogodišnja predstava u pozorištu Puž

Avantura puna zabave, muzike, smeha i poklona se čekala čitave godine. Sada je konačno tu i sada svi putevi vode na Vračar

Petak 16. dec 2022.

cover image

Pozorište Puž do 31. decembra je jedino mesto na kome morate da budete jer predstava "Čarobni prašak za Deda Mraza" obećava nezaboravan provod. UlazniceUlaznice nestaju velikom brzinom. Veliki i mali, budite brzi i zauzmite mesto za uživanje u najboljoj prazničnoj priči.

Predstava je autentična novogodišnja bajka sa bezbroj zavrzlama. Deda Mrazovi pomoćnici Bimbo i Bombo žele da pretvore lutku Deda Mraza u onog pravog koji deli poklone. Veštica Veca želi i Deda Mraza i poklone samo za sebe. Nevaljala Veca hoće da ukrade čarobni pretvarač i magiju. Brankovi komandosi kreću u potragu za Vecom koja uspeva da ih nasamari ali ne zna čarobne reči za pretvaranje. U želji da pobedi, Veca upotrebljava magiju, toliko moćnu da komandose pretvara u životinje. Komandosima stiže u pomoć mudra sova i otkriva kako da pobede vešticu. Ko će pobediti - Veca ili komandosi, saznaćete ukoliko dođete u pozorište Puž.


U ovoj nezaboravnoj akciji glume Branislav Milićević - Branko Kockica, Đorđe Kreća (Dimitrije Ilić), Suzana Lukić (Milica Janketić), Nenad Ćirić (Aleksandar Vujanović), Igor Damjanović (Mateja Popović), Katarina Jovanović (Marija Žeravica), Petar Jovanović, Predrag Filipović, Mirko Kovačević i Deda Mraz.

Trajanje predstave je oko 55 minuta, a zatim sledi podela paketića i fotografisanje sa Deda Mrazom. Predstava je namenjena za decu uzrasta od 3 do 10 godina.

Ko u čuda ne veruje njemu čudo ne može ni da se dogodi.


POVEZANO