Žurke u petak

Tipičan gradski klabing, gostovanje nemačkog di-džeja ili muzika iz devedesetih. Šta ćete odabrati za provod?

Utorak 06. nov 2018.

cover image

U klubu Mladost je uvek zanimljivo. Petak, 9. novembar je rezervisan za žurku "Eclectic nights". Od 23:00 do 05:00 za muziku će se pobrinuti Joma Maja i Marko Vuković. Da u svakom trenutku imate omiljeno piće je zadatak sjajnih barmena. Na vama je samo da se "naoružate" dobrim vibracijama i prepustite autentičnom urbanom vajbu.

Hype je za drugi petak u novembru osmislio odličnu zabavu. Akcenat je na vrhunskoj elektronskoj muzici. Specijalni gost je di-džej i producent iz Berlina - Wankelmut. Jedan od najpoznatijih aktera nemačke scene redovno obilazi planetu i svojom muzikom ostavlja snažan pečat.


Hit koji je predstavio 2012. godine "One day" je i dalje aktuelan. Nema ni razloga da bude drugačije jer je upravo sa ovom numerom Jacob Dilssner poznatiji kao Wankelmut osvojio mesto broj jedan na top listama u osam evropskih zemalja. Usledile su zlatne i platinaste nagrade kao i milionska prodaja audio zapisa. Poznat je i po saradnji sa drugim di-džejevima i pevačima. Na velikim festivalima je redovan. U najpoznatijim svetskim klubovima se oseća kao kod kuće. Na nastupu u Beogradu društvo za pultom će mu praviti domaćin kluba, di-džej Nexie.

Ljubitelji dens ritma, dobrodošli u klub Šećer. Deveti novembar je idealan za muzički povratak u devedesete. Cele noći, tačnije od 23:00 do 05:00 na ovoj adresi će se slušati najveći dens hitovi. Đuskanje zagarantovano. Moda iz ove ere se već vratila. Muzika za etiketom "90s" je sve popularnija. Predah od novih trendova uz poznati bit je pravi izbor za provod petkom.