Subota je dan za klabing

Tri potpuno različita odgovora na pitanje gde izaći

Četvrtak 01. nov 2018.

cover image

Početak provoda pre ponoći u Beogradu? Stvarno postoji. Industrija bar već od 21:00 smanjuje svetla i pojačava muziku. Subota, 3. novembar je datum kada će se održati žurka "Hits all night". Bićete prepušteni muzičkom izboru Vladimira Vasiljevića. Obzirom na radno iskustvo i perfektan osećaj za zabavu, u sigurnim ste rukama. Dame i gospodo, pripremite kukove za odlične hitove sa plej liste by di-džej Risk Jockey.

Kome su draži izlasci posle ponoći koji traju do jutra, pravac u Gadost. Od 01:00 pa sve do 07:00 muziku će puštati Kid Kimi i Vuk Smiljanić. Kraj nedelje je idealan za deep house i tehno u moćnom stilu. Ovi momci zaista znaju svoj posao. Svojim odabirom pesama i veštinama za miks pultom uvek naprave pravu klupsku atmosferu. Plus, na ovoj adresi nema lažnog vajba. Samo original Beograd noću.


Subota, 3. novembar od 23:00 do 06:00 u Centru urbane kulture Imago zvuči ovako - trens, trens, trens. Kolektiv "Digital Chemistry" je zadužen za novo izdanje žurke pod nazivom "Progressive & Psychedelic Trance party". Tri dobro poznata di-džeja sa lokalne scene će biti zaduženi za brzi ritam i snažne emocije. Redovni konzumenti ovog žanra ih poznaju u bit. Milosh Reload, Daki i Kuzma će dati svoj maksimum da ovu epizodu vrhunskog trensa u domaćoj režiji dobro upamtite.