Žurke za prvi petak u februaru 2018

Nema odmora od odličnog provoda

Utorak 30. jan 2018.

cover image

Klub Brankow od početka zimske sezone 2017/18 petkom organizuje žurku "Sense of Belgrade". Prvi petak u februaru ne menja ustaljen ritam i garantuje provod u popularnom klubu. Žurka počinje u 23:30. Najbolje je da dođete oko ponoći, zauzmete najbolje mesto i prepustite se poznatoj zabavi ispod Brankovog mosta.

DOT 2. februar obeležava čistim tehno zvukom. Muziku puštaju di-džejevi iz kolektiva Concrete Djz, Luka Concrete b2b Bojan Vukmirović i Sugar Lobby. Proverena imena domaće di-džej scene će od 23:00 do 05:00 emitovati pozitivne vibracije i ritam za istančan ukus pravih klabera. Na ovom mestu, odabir garderobe i broj selfija nisu razlog za izlazak. Računa se samo dobra energija i odlična muzika.


Mint je prepoznatljiv underground klub u Beogradu. Duga istorija postojanja je učinila da svako kome je stalo do prave elektronske muzike redovno posećuje ovo mesto. Petak se ovde zove "DekontaMintacija", a žurka počinje tačno u ponoć i traje do devet ujutru. Svake nedelje se za stejdžom smenjuju iskusni di-džejevi. Bez obzira na listu izvođača, provod na tipičan klupski način je zagarantovan. Naspavajte se tokom radne nedelje i krenite u prvi petak u februaru spremni za žurku do jutra.