Журке за први петак у фебруару 2018

Нема одмора од одличног провода

Уторак 30. јан 2018.

cover image

Клуб Brankow од почетка зимске сезоне 2017/18 петком организује журку "Sense of Belgrade". Први петак у фебруару не мења устаљен ритам и гарантује провод у популарном клубу. Журка почиње у 23:30. Најбоље је да дођете око поноћи, заузмете најбоље место и препустите се познатој забави испод Бранковог моста.

DOT 2. фебруар обележава чистим техно звуком. Музику пуштају ди-џејеви из колектива Concrete Djz, Luka Concrete b2b Бојан Вукмировић и Sugar Lobby. Проверена имена домаће ди-џеј сцене ће од 23:00 до 05:00 емитовати позитивне вибрације и ритам за истанчан укус правих клабера. На овом месту, одабир гардеробе и број селфија нису разлог за излазак. Рачуна се само добра енергија и одлична музика.


Минт је препознатљив underground клуб у Београду. Дуга историја постојања је учинила да свако коме је стало до праве електронске музике редовно посећује ово место. Петак се овде зове "ДеконтаМинтација", а журка почиње тачно у поноћ и траје до девет ујутру. Сваке недеље се за стејџом смењују искусни ди-џејеви. Без обзира на листу извођача, провод на типичан клупски начин је загарантован. Наспавајте се током радне недеље и крените у први петак у фебруару спремни за журку до јутра.