Subota + muzika = žurka do jutra

Nezvanični omiljeni dan za đuskanje u klubu predstavlja sjajna dešavanja u Beogradu

Četvrtak 14. dec 2017.

cover image

Freestyler Winter Stage predstavlja specijalnog gosta. Di-džej i producent Sandy Rivera odnosno Kings of Tomorrow nastupa ove subote, 16. decembar. Proslavljeni izvođač house muzike dolazi iz Njujorka, a njegove pesme se slušaju širom sveta. Sarađuje sa etiketama "Sony Music", "BlackWiz Records" i druge ali najproduktivnija je sa "Defected Records". Ima fantastičnu sposobnost da kombinuje deep, soulful i tech žanrove na njemu svojstven način.


Sa urođenim portorikanskim osećajem za muziku, različite pravce kreira u neprikosnoveni house. Ostvario je odlične saradnje sa poznatim muzičarima, a brojne nagrade za doprinos elektronskoj muzici govore da mu je i kritika naklonjena. Ipak, krcati podijumi za igru na svakom njegovom nastupu najviše govore o njegovom talentu.

Tranzit bar ima jednog di-džeja na stejdžu. U pitanju je Danijel Čehranov. Iskusnim zabavljačima kao što je ovaj talentovani momak nije nikakav problem da puštaju sami muziku celu noć. Naprotiv, pravo im je zadovoljstvo. Ako niste znali, Danijel piše i sjajnu poeziju. Verujemo da će vlasnik etikete "Last95" dati svoj maksimum za provod u odličnom ritmu. Žurka počinje u 23:00, spremite se za igranje uz odabrane hitove kvalitetnog di-džeja.


Mehanizam organizuje promociju rep albuma "Fokus". Novi materijal koji potpisuju Coa Mufljuz i Jankara je povod za ovu žurku. Od 22:00 do 05:00 pored ovog dvojca nastupaju i Mlata Sick Touch, Lekr Blessa, Kila33, Klosarz, Slom i Tril. Srpski hip-hop donosi jaku energiju na ovaj splav, a svi koji su poželeli svež bit su dobrodošli.