Субота + музика = журка до јутра

Незванични омиљени дан за ђускање у клубу представља сјајна дешавања у Београду

Четвртак 14. дец 2017.

cover image

Freestyler Winter Stage представља специјалног госта. Ди-џеј и продуцент Sandy Rivera односно Kings of Tomorrow наступа ове суботе, 16. децембар. Прослављени извођач house музике долази из Њујорка, а његове песме се слушају широм света. Сарађује са етикетама "Sony Music", "BlackWiz Records" и друге али најпродуктивнија је са "Defected Records". Има фантастичну способност да комбинује deep, soulful и tech жанрове на њему својствен начин.


Са урођеним порториканским осећајем за музику, различите правце креира у неприкосновени house. Остварио је одличне сарадње са познатим музичарима, а бројне награде за допринос електронској музици говоре да му је и критика наклоњена. Ипак, крцати подијуми за игру на сваком његовом наступу највише говоре о његовом таленту.

Транзит бар има једног ди-џеја на стејџу. У питању је Данијел Чехранов. Искусним забављачима као што је овај талентовани момак није никакав проблем да пуштају сами музику целу ноћ. Напротив, право им је задовољство. Ако нисте знали, Данијел пише и сјајну поезију. Верујемо да ће власник етикете "Last95" дати свој максимум за провод у одличном ритму. Журка почиње у 23:00, спремите се за играње уз одабране хитове квалитетног ди-џеја.


Механизам организује промоцију реп албума "Фокус". Нови материјал који потписују Цоа Муфљуз и Јанкара је повод за ову журку. Од 22:00 до 05:00 поред овог двојца наступају и Mlata Sick Touch, Lekr Blessa, Kila33, Klosarz, Slom и Tril. Српски хип-хоп доноси јаку енергију на овај сплав, а сви који су пожелели свеж бит су добродошли.