Doček Nove godine

Predlozi u poslednjem trenutku

Četvrtak 28. dec 2017.

cover image

Freestyler Winter Stage ulazi u Novu godinu sa muzičkim domaćinima. Mirko & Meex će celu noć puštati najveće house i RnB hitove. Posebno organizovan program će noć učiniti zaista najluđom sa mnogo pozitivne energije. Atraktivni nastup zgodnih igračica će dodatno zagrejati goste, posebno pripadnike muškog pola. Pravi izbor za sve koji insistiraju na proverenom provodu bez eksperimentisanja.


Tranzit bar obećava sjajnu noć uz odličnu muziku. Di-džej pult će deliti Danijel Čehranov i Malina. Provod počinje u 21:00 i trajaće sve do 05:00. Veoma zauzeti reprezenti kvalitetne elektronske muzike cele zimske sezone organizuju sjajne žurke po gradu i sigurno će i u najluđoj noći kreirati nezaboravan provod.


Za doček Nove godine na splavu Kolos je zadužena organizacija Goasapiens. Velika žurka počinje u 20:00. Za muziku su zaduženi gosti iz Izraela i poznata domaća podrška. Premijerno u Beogradu nastupa Upgrade, a odličan izraelski trens će upotpuniti setovi di-džejeva Indra, Vertical Mode i Xerox. Domaćini žurke su Aquapipe, Albert i Sivi.


Semafor žurka se organizuje u Sarajevskoj ulici. Na broju 24 se nalazi veliki prostor koji će biti mesto poznatog provoda sa dugom istorijom postojanja. Narukvice u tri boje - crvena, žuta i zelena se uzimaju na ulazu. Boje narukvica otkrivaju da li ste raspoloženi za flert ili ne. Crvena znači da ste zauzeti i došli ste samo zbog dobre atmosfere. Žuta kaže probaj da me osvojiš. Zeleno svetlo označava signal za muvanje. Šest stejdževa, isto toliko di-džejeva, bend, vrhunska rasveta i mnogo ljudi učiniće da ulazak u Novu godinu pamtite.