Charlotte de Witte i La Fleur u Hangaru

Dame puštaju tehno

Petak 15. dec 2017.

cover image

Charlotte de Witte i La Fleur nastupaju 23. decembra od 23:00 u klubu Hangar. Promotivna žurka koja najavljuje veliki novogodišnji spektakl "Central Dance Event" će trajati do 06:00, a provod uz ove dve devojke je zagarantovan. Spremite se za snažan tehno.


Charlotte de Witte dolazi iz Belgije. Stvara beskompromisno moćan tehno koji se sluša širom sveta. Njena muzika je pronašla svoje mesto na najvećim elektronskim festivalima ali i najmanjim underground klubovima. Dugo je radila kao di-džej u svojoj zemlji, a kada se okrenula producentskom poslu cela planeta je postala njen di-džej stejdž. Kanadu i Aziju je već osvojila svojim setovima, sada je na red došla Evropa. Poznata je po ubitačnom ritmu koji pravi ogromnu gužvu na podijumu za igru. Kroz muziku koju stvara ispoljava svoje emocije i stavove.

Koliko joj dobro ide produciranje govore brojne nagrade koje je osvojila. Među njima je "Red Bull Elektropedia Awards 2016" za najboljeg producenta, a godinu dana ranije je osvojila isto priznanje ali u kategoriji za najbolju pesmu. Izdaje za različite etikete - Sleaze Records, Turbo Recordings, Suara, Amazone Records i Mary Go Wild Black.


La Fleur je house & techno di-džej i producent. Rođena je u Stokholmu, a već neko vreme živi u Berlinu. Veoma je zauzeta, posebno leti kada nastupa na Ibici. Čuveni "White island" i milioni klabera koji se svakog leta okupljaju u najpoznatijim klubovima na ostrvu jednostavno obožavaju muziku ove devojke. Ona prelazi granice poznatog, odbija uklapanje u standarde, a kroz život je vodi kvalitetna muzika. Pravi je perfekcionista koji ne veruje u slučajnosti. Zato i smatra da je do sadašnjeg mesta na svetskoj elektronskoj sceni stigla upornim radom.

Osnovala je etiketu "Power Plant Records" sa ciljem da stvara muziku kako ona želi. Poznata je po odličnim remiksevima koje pravi sa kolegama. Ni njen rad nije prošao bez nagrada. Osvojila je mnoga priznanja, a njoj je najvažnija "Best Electronic act" koju joj je dodelio prestižni "P3 Guld" 2014. godine. U pitanju je švedska verzija Gremi nagrada. Od 2016. godine je deo uspešnog tima koji stoji iza etikete "Cocoon Recordings". Od tada, njena karijera ide neverovatnom brzinom ka vrhu svetskog klabinga.


POVEZANO