Charlotte de Witte и La Fleur у Хангару

Даме пуштају техно

Петак 15. дец 2017.

cover image

Charlotte de Witte и La Fleur наступају 23. децембра од 23:00 у клубу Хангар. Промотивна журка која најављује велики новогодишњи спектакл "Central Dance Event" ће трајати до 06:00, а провод уз ове две девојке је загарантован. Спремите се за снажан техно.


Charlotte de Witte долази из Белгије. Ствара бескомпромисно моћан техно који се слуша широм света. Њена музика је пронашла своје место на највећим електронским фестивалима али и најмањим underground клубовима. Дуго је радила као ди-џеј у својој земљи, а када се окренула продуцентском послу цела планета је постала њен ди-џеј стејџ. Канаду и Азију је већ освојила својим сетовима, сада је на ред дошла Европа. Позната је по убитачном ритму који прави огромну гужву на подијуму за игру. Кроз музику коју ствара испољава своје емоције и ставове.

Колико јој добро иде продуцирање говоре бројне награде које је освојила. Међу њима је "Red Bull Elektropedia Awards 2016" за најбољег продуцента, а годину дана раније је освојила исто признање али у категорији за најбољу песму. Издаје за различите етикете - Sleaze Records, Turbo Recordings, Suara, Amazone Records и Mary Go Wild Black.


La Fleur је house & techno ди-џеј и продуцент. Рођена је у Стокхолму, а већ неко време живи у Берлину. Веома је заузета, посебно лети када наступа на Ибици. Чувени "White island" и милиони клабера који се сваког лета окупљају у најпознатијим клубовима на острву једноставно обожавају музику ове девојке. Она прелази границе познатог, одбија уклапање у стандарде, а кроз живот је води квалитетна музика. Прави је перфекциониста који не верује у случајности. Зато и сматра да је до садашњег места на светској електронској сцени стигла упорним радом.

Основала је етикету "Power Plant Records" са циљем да ствара музику како она жели. Позната је по одличним ремиксевима које прави са колегама. Ни њен рад није прошао без награда. Освојила је многа признања, а њој је најважнија "Best Electronic act" коју јој је доделио престижни "P3 Guld" 2014. године. У питању је шведска верзија Греми награда. Од 2016. године је део успешног тима који стоји иза етикете "Cocoon Recordings". Од тада, њена каријера иде невероватном брзином ка врху светског клабинга.


ПОВЕЗАНО