Topljenje festival predstavlja: Victor Ruiz

Tehno senzancija iz Brazila prvi put dolazi u Beograd i podiže jesenje raspoloženje do tačke ključanja

Utorak 24. okt 2017.

cover image

Još jedna žurka Topljenje je zakazana za 27. oktobar od 22:00 do 06:00 na Beogradskom sajmu, a zvezda ovog izdanja je Victor Ruiz, veoma popularan di-džej i producent koji velikim koracima osvaja svetsku elektronsku scenu. Zadatak da zagreju klabere i emituju najbolji zvuk imaju i domaći di-džejevi - Peter Portman, Mancha & MarkPanic i Goran Emkić.


Victor Ruiz se rodio i započeo muzičku karijeru u gradu Sao Paolo, Brazil. Prvi kontakt sa muzikom je imao sa 10 godina kada je svirao bas gitaru, a kasnije ga prijatelj, tehno producent uvodi u elektronske žanrove i ubrzo počinje da stvara melodije koje su mešavina hevi metala, tehna i muzike za filmove. Diplomira produkciju elektronske muzike 2008. godine na Anhembi Morumbi University i okreće se stvaranju tehno muzike sa jakim uticajem latino temperamenta. Jak ritam predvođen drugačijim melodijama i moćan bas čine glavne sastojke njegove muzike koja uvek vodi na podijum za igru.

Oliver Huntemann, Stephan Bodzin, Hatzler i Thomas Schumacher su samo neka od ustoličenih imena u tehno galaksiji sa kojima je Viktor do sada sarađivao. Gotovo da nema važnog kluba i festivala na kojima nije nastupao, a njegove trake poput I am, Clutch, Intestellar, Thunderstorm i Rollercoaster osvajaju Beatport i druge eminetne top liste.

Za sve kojima nije dovoljna samo noć za izlazak, Topljenje festival organizuje official afterparty u baru Nula pet (0.5), od 05:00 do 09:00, a kako bi se nastavilo u ritmu sa sajma, muziku puštaju Peter Portman i Goran Emkić.