Lovefest 2019

Преко 80 извођача на 5 бина. "По твом укусу" три ноћи врхунске музике

Субота 13. јул 2019.

cover image

Фестивал Lovefest се одржава од 1. до 3. августа у Врњачкој Бањи. Српски спектакл који је одавно један од највећих и најважнијих музичких догађаја у целом свету је за 13. издање припремио невероватну листу извођача. Апсолутно на месту, овогодишњи шоу носи назив "По твом укусу".

Fire Stage, Energy Stage, 99 Stage, H2O Stage и Live Stage ће угостити планетарно познате звезде. Уз њих, искључиво упечатљиви представници домаћег звука су добили позивницу за гостовање. Не преостаје вам ништа друго него да дођете у Врњачку Бању и уживо доживите Lovefest 2019.

Зона у којој ће доминирати врхунски техно је Fire Stage. Током три дана музику ће пуштати Benny Rodrigues, Enrico Sangiuliano, Guy Gerber, Дејан Милићевић, Факир, Илија Ђоковић, Jamie Jones, Italojohnson, Jorisvoorn, Joseph Capriati, Rodhad, Nick Curly и Tini Gessler. Сасвим очекивано, својим сетовима публику ће потпуно запалити неприкосновени The Martinez Brothers, Richie Hawtin и Marco Carola.

Истакнути ди-џејеви стижу на Energy Stage да максимално подигну расположење. Seth Troxler, XDB, 33.10.3402, Ali Guney, Aybee, Ben Ufo, Boo Williams, Deeport DJ's, Брка, Fett Burger, Doo, Jamie Tiller, Jane Fitz, Joe Claussell, Jonny Rock, K-Hand, Кристијан Молнар, Kuniyuki Takahashi, Little Lu, Марко Милосављевић, Никола Вемић, Објект, Phillie P, Samuele Pagliai, Sassy J, Влада Јањић и Залтан ће дати свој максимум да ову едицију фестивала никада не заборавите.

99 Stage је резервисан за следеће извођаче: Coeus, Александар Корићанац, Altin Boshjaku, Black Smith, Cez, Dasha, Dee, Ура, Гемза, Goya, Monosaccharide, Naffets, Невена Јеремић, Nick Lawyer, Runy, Trips & Tics и Tomi Bojadzi.

Александар Ивковић, Лале, Јома Маја, Лукави, Марко Вуковић, Михајло, Петар Цветковић али и Марко Милосављевић и Дејан Милићевић су имена која ће обележити H2O Stage. Поново на програму, Live Stage и перфектна листа гостију из земље и региона. Само за ваше уши, очи и кукове ће певати и свирати Бајага и инструктори, Бојана Вунтуришевић, Дубиоза Колектив, Елон, Fox, Hazze, Кукус, Лагана среда, Маика, Момци из Бразила, Сара Јо, С.А.Р.С., Senidah, Surreal и Viva Vops.

Ово је комплетна листа извођача за Lovefest 2019. Разлога за полазак у Врњачку Бању има далеко више него што је било ко могао да замисли. Не оклевајте, пакујте љубав према најбољој електронској музици и крећите.