Lovefest 2019

Preko 80 izvođača na 5 bina. "Po tvom ukusu" tri noći vrhunske muzike

Subota 13. jul 2019.

cover image

Festival Lovefest se održava od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Srpski spektakl koji je odavno jedan od najvećih i najvažnijih muzičkih događaja u celom svetu je za 13. izdanje pripremio neverovatnu listu izvođača. Apsolutno na mestu, ovogodišnji šou nosi naziv "Po tvom ukusu".

Fire Stage, Energy Stage, 99 Stage, H2O Stage i Live Stage će ugostiti planetarno poznate zvezde. Uz njih, isključivo upečatljivi predstavnici domaćeg zvuka su dobili pozivnicu za gostovanje. Ne preostaje vam ništa drugo nego da dođete u Vrnjačku Banju i uživo doživite Lovefest 2019.

Zona u kojoj će dominirati vrhunski tehno je Fire Stage. Tokom tri dana muziku će puštati Benny Rodrigues, Enrico Sangiuliano, Guy Gerber, Dejan Milićević, Fakir, Ilija Đoković, Jamie Jones, Italojohnson, Jorisvoorn, Joseph Capriati, Rodhad, Nick Curly i Tini Gessler. Sasvim očekivano, svojim setovima publiku će potpuno zapaliti neprikosnoveni The Martinez Brothers, Richie Hawtin i Marco Carola.

Istaknuti di-džejevi stižu na Energy Stage da maksimalno podignu raspoloženje. Seth Troxler, XDB, 33.10.3402, Ali Guney, Aybee, Ben Ufo, Boo Williams, Deeport DJ's, Brka, Fett Burger, Doo, Jamie Tiller, Jane Fitz, Joe Claussell, Jonny Rock, K-Hand, Kristijan Molnar, Kuniyuki Takahashi, Little Lu, Marko Milosavljević, Nikola Vemić, Objekt, Phillie P, Samuele Pagliai, Sassy J, Vlada Janjić i Zaltan će dati svoj maksimum da ovu ediciju festivala nikada ne zaboravite.

99 Stage je rezervisan za sledeće izvođače: Coeus, Aleksandar Korićanac, Altin Boshjaku, Black Smith, Cez, Dasha, Dee, Ura, Gemza, Goya, Monosaccharide, Naffets, Nevena Jeremić, Nick Lawyer, Runy, Trips & Tics i Tomi Bojadzi.

Aleksandar Ivković, Lale, Joma Maja, Lukavi, Marko Vuković, Mihajlo, Petar Cvetković ali i Marko Milosavljević i Dejan Milićević su imena koja će obeležiti H2O Stage. Ponovo na programu, Live Stage i perfektna lista gostiju iz zemlje i regiona. Samo za vaše uši, oči i kukove će pevati i svirati Bajaga i instruktori, Bojana Vunturišević, Dubioza Kolektiv, Elon, Fox, Hazze, Kukus, Lagana sreda, Maika, Momci iz Brazila, Sara Jo, S.A.R.S., Senidah, Surreal i Viva Vops.

Ovo je kompletna lista izvođača za Lovefest 2019. Razloga za polazak u Vrnjačku Banju ima daleko više nego što je bilo ko mogao da zamisli. Ne oklevajte, pakujte ljubav prema najboljoj elektronskoj muzici i krećite.