Exit 2019

Плането, пакуј се и крећи у Нови Сад. Ускоро стартује један од најбољих музичких фестивала на глобалном нивоу

Недеља 23. јун 2019.

cover image

Exit 2019 почиње 4. јула. Петроварадинска тврђава у Новом Саду ће до 7. јула бити центар света. За четири дана фестивала ће наступити преко 330 ди-џејева, бендова, певача и других извођача. Људи из апсолутно свих крајева универзума ће по 19. пут ђускати као један.

Ко све наступа на фестивалу Exit 2019 је најчешће постављено питање ових дана. Carl Cox, Maceo Plex, The Cure, Solomun, Dj Snake, Paul Kalkbrenner, The Chainsmokers, Tale Of Us, Dimitri Vegas & Like Mike, Jeff Mills, Boris Brejcha, Charlotte De Witte, Monika Kruse, Greta Van Fleet, Lost Frequencies, Chase, Sofi Tukker, Boston 168, Tom Walker, Dub FX, Skepta, Amelie Lens, Dax J су само мали део топ листе због којих лето 2019 никада нећете моћи да заборавите.

Bad Copy, Sajsi MC и Смоке Мардељано ће показати због чега су омиљене хип-хоп и реп звезде са домаћег терена. Увелико познати ди-џејеви из ових крајева - Илија Ђоковић, Coeus, Акиоки, Ана РС и многи други ће вас лансирати до неба и назад својим изванредним техно звуком. E Clip, Aquapipe и Bokee ће се попети на тврђаву да демонстрирају моћан тренс ритам. Рок галаксију ће презентовати и Ван Гог и Atheist Rap. Звонко Богдан и група Кал својим нотама "погађају" и оне који мисле да не слушају ову врсту музике.


Већ сада је потпуно јасно да не постоји музички правац који неће бити заступљен на спектаклу званом Exit 2019. Dance Арена и Main stage ће традиционално окупити највећи број публике. Искористите овогодишњу иновацију и на основу свог музичког укуса одаберите Exit Tribe коме припадате. Поглавице сваког племена су већ познате. Имате довољно времена да одлучите у чијем ритму ћете провести четири незаборавна дана и ноћи.

Exit је музика. Exit је љубав. Exit је слобода. Exit је врхунска атмосфера. Exit су различите хуманитарне и друштвено-одговорне акције. Пре свега, Exit су људи. И то они који пишу револуционарну историју. Добродошли на догађај који је више од доброг провода. Добродошли на Exit 2019.