Exit 2019

Planeto, pakuj se i kreći u Novi Sad. Uskoro startuje jedan od najboljih muzičkih festivala na globalnom nivou

Nedelja 23. jun 2019.

cover image

Exit 2019 počinje 4. jula. Petrovaradinska tvrđava u Novom Sadu će do 7. jula biti centar sveta. Za četiri dana festivala će nastupiti preko 330 di-džejeva, bendova, pevača i drugih izvođača. Ljudi iz apsolutno svih krajeva univerzuma će po 19. put đuskati kao jedan.

Ko sve nastupa na festivalu Exit 2019 je najčešće postavljeno pitanje ovih dana. Carl Cox, Maceo Plex, The Cure, Solomun, Dj Snake, Paul Kalkbrenner, The Chainsmokers, Tale Of Us, Dimitri Vegas & Like Mike, Jeff Mills, Boris Brejcha, Charlotte De Witte, Monika Kruse, Greta Van Fleet, Lost Frequencies, Chase, Sofi Tukker, Boston 168, Tom Walker, Dub FX, Skepta, Amelie Lens, Dax J su samo mali deo top liste zbog kojih leto 2019 nikada nećete moći da zaboravite.

Bad Copy, Sajsi MC i Smoke Mardeljano će pokazati zbog čega su omiljene hip-hop i rep zvezde sa domaćeg terena. Uveliko poznati di-džejevi iz ovih krajeva - Ilija Đoković, Coeus, Akioki, Ana RS i mnogi drugi će vas lansirati do neba i nazad svojim izvanrednim tehno zvukom. E Clip, Aquapipe i Bokee će se popeti na tvrđavu da demonstriraju moćan trens ritam. Rok galaksiju će prezentovati i Van Gog i Atheist Rap. Zvonko Bogdan i grupa Kal svojim notama "pogađaju" i one koji misle da ne slušaju ovu vrstu muzike.


Već sada je potpuno jasno da ne postoji muzički pravac koji neće biti zastupljen na spektaklu zvanom Exit 2019. Dance Arena i Main stage će tradicionalno okupiti najveći broj publike. Iskoristite ovogodišnju inovaciju i na osnovu svog muzičkog ukusa odaberite Exit Tribe kome pripadate. Poglavice svakog plemena su već poznate. Imate dovoljno vremena da odlučite u čijem ritmu ćete provesti četiri nezaboravna dana i noći.

Exit je muzika. Exit je ljubav. Exit je sloboda. Exit je vrhunska atmosfera. Exit su različite humanitarne i društveno-odgovorne akcije. Pre svega, Exit su ljudi. I to oni koji pišu revolucionarnu istoriju. Dobrodošli na događaj koji je više od dobrog provoda. Dobrodošli na Exit 2019.