Где су журке у петак

Јако је важно да се овог петка изађе у град. Подијум за игру у клубу или на сплаву, питање је сад

Понедељак 06. мај 2019.

cover image

Уколико се још увек нисте навикли на пролећне чаролије и нон-стоп размишљате о дремању, правац у Лудост. Доза чисте енергије вас чека већ на почетку журке. У петак, 10. маја од 23:00 до 05:00 за бит ће бити задужени Dooshan и Милош Старчевић. У сигурним сте рукама. Сјајни ди-џејеви са београдске сцене ће по ко зна који пут учинити да Савамала постане никада забавнија зона ноћног провода.

Dance floor који никако не би требало заобићи у петак вече је онај чувени у клубу Plastic. Овог петка је резервисан за посебан музички жанр. Обожавате га. Денс из деведесетих плус r'n'b, реп и поп музику су спремили ди-џејеви Митони и Shile. И то не било какву већ врхунску јер је ово рођенданско издање журке "Ђускавац". Назив све говори. Ово је парти за оне којима је излазак једнако ђускање. Ништа позирање. Ништа фолирање. Ако сте се пронашли у упутству за провод, загревајте кукове одмах и дођите у клуб већ од 22:00.


Десете мајске ноћи, тачно у 23:00, сплав Ласта свечано отвара сезону клабинга за лето 2019. Седмо издање почиње са перфектним звуком. Пет ди-џејева ће се смењивати током ноћи и раног јутра. Сви су познати, признати и веома тражени. Dee, Peppe, Вук Вукосављевић, Данијел Чехранов и Вук Смиљанић имају спремну специјалну музику за провод под отвореним небом. Баш онај који сте чекали читаве зиме.