Gde su žurke u petak

Jako je važno da se ovog petka izađe u grad. Podijum za igru u klubu ili na splavu, pitanje je sad

Ponedeljak 06. maj 2019.

cover image

Ukoliko se još uvek niste navikli na prolećne čarolije i non-stop razmišljate o dremanju, pravac u Ludost. Doza čiste energije vas čeka već na početku žurke. U petak, 10. maja od 23:00 do 05:00 za bit će biti zaduženi Dooshan i Miloš Starčević. U sigurnim ste rukama. Sjajni di-džejevi sa beogradske scene će po ko zna koji put učiniti da Savamala postane nikada zabavnija zona noćnog provoda.

Dance floor koji nikako ne bi trebalo zaobići u petak veče je onaj čuveni u klubu Plastic. Ovog petka je rezervisan za poseban muzički žanr. Obožavate ga. Dens iz devedesetih plus r'n'b, rep i pop muziku su spremili di-džejevi Mitoni i Shile. I to ne bilo kakvu već vrhunsku jer je ovo rođendansko izdanje žurke "Đuskavac". Naziv sve govori. Ovo je parti za one kojima je izlazak jednako đuskanje. Ništa poziranje. Ništa foliranje. Ako ste se pronašli u uputstvu za provod, zagrevajte kukove odmah i dođite u klub već od 22:00.


Desete majske noći, tačno u 23:00, splav Lasta svečano otvara sezonu klabinga za leto 2019. Sedmo izdanje počinje sa perfektnim zvukom. Pet di-džejeva će se smenjivati tokom noći i ranog jutra. Svi su poznati, priznati i veoma traženi. Dee, Peppe, Vuk Vukosavljević, Danijel Čehranov i Vuk Smiljanić imaju spremnu specijalnu muziku za provod pod otvorenim nebom. Baš onaj koji ste čekali čitave zime.