Журке у суботу

Два спектакла и један моћан афтер. Код оваквог програма и виша сила је апсолутно немоћна у намери да вас задржи далеко од клубова

Четвртак 11. апр 2019.

cover image

Тренс, тренс, тренс! Клуб Андерграунд је у суботу, 13. априла од 23:00 до 06:00 место одржавања специјалне ретро тренс журке. Премијерно у Београду наступа легендарни француски пројекат овог жанра, Transwave, тачније Frederic Holyszewski и Christof Drouillet који још од 1994. померају границе. Уз овакве госте, домаћа подршка мора бити најбоља. Момци који ће загревати публику су Mark Panic, Филип Николаевић и Мића.

Frederic Holyszewski, Dado, Deedrah. Иста особа крстари планетом и шири снажну енергију својом музиком. Пре више од две деценије је основао рок бенд Vision Quest, а онда је променио курс, упознао Кристофа, формирао колектив и кренуо да диктира psy trance бит. Етикете у сопственом власништву су им омогућиле да се дубље предају музици која их инспирише. Еминентна ди-џеј такмичења нису остала имуна на њихово залагање. Сарађивали са свима. Наступали свугде. Са њима, нема сумње да ли ће журка бити добра.

Заиста посебна субота у граду. Позориште КПГТ и Београдска Ултимативна Културна Акција, краће Бука позивају на аутентичан парти који почиње у 21:00. Суперхероји алтернативне сцене неће свирати већ ће пуштати музику до 04:00. Цане Партибрејкерс, Васил Хаџиманов, Вукашин Irie FM, Др Поп из групе Атеист реп, Eyesburn Којот, Јован Дел Арно Бенд, Жика Тодоровић, Урош Ђурић и још 10 представника урбане културе ће се ујединити и лансирати забаву у буквалном смислу. Овогодишње издање журке "БУКА! САДА!" се не пропушта.

Све ово није и једино што Београд ноћу има да понуди. Ово је само део ноћног програма. Наставак провода је у клубу Минт од 04:00 до 10:00. Журка "Underground Connection After Hours" има топ line up који ће вас никада лакше држати будне. Александар Корићанац, Trips & Tics и Blacksmith су извођачи. И то не било какви већ веома искусни. Слободно им препустите кукове и поклоните своје време. Заузврат, добићете огромну дозу добрих вибрација током свитања.