Žurke u subotu

Dva spektakla i jedan moćan after. Kod ovakvog programa i viša sila je apsolutno nemoćna u nameri da vas zadrži daleko od klubova

Četvrtak 11. apr 2019.

cover image

Trens, trens, trens! Klub Andergraund je u subotu, 13. aprila od 23:00 do 06:00 mesto održavanja specijalne retro trens žurke. Premijerno u Beogradu nastupa legendarni francuski projekat ovog žanra, Transwave, tačnije Frederic Holyszewski i Christof Drouillet koji još od 1994. pomeraju granice. Uz ovakve goste, domaća podrška mora biti najbolja. Momci koji će zagrevati publiku su Mark Panic, Filip Nikolaević i Mića.

Frederic Holyszewski, Dado, Deedrah. Ista osoba krstari planetom i širi snažnu energiju svojom muzikom. Pre više od dve decenije je osnovao rok bend Vision Quest, a onda je promenio kurs, upoznao Kristofa, formirao kolektiv i krenuo da diktira psy trance bit. Etikete u sopstvenom vlasništvu su im omogućile da se dublje predaju muzici koja ih inspiriše. Eminentna di-džej takmičenja nisu ostala imuna na njihovo zalaganje. Sarađivali sa svima. Nastupali svugde. Sa njima, nema sumnje da li će žurka biti dobra.

Zaista posebna subota u gradu. Pozorište KPGT i Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija, kraće Buka pozivaju na autentičan parti koji počinje u 21:00. Superheroji alternativne scene neće svirati već će puštati muziku do 04:00. Cane Partibrejkers, Vasil Hadžimanov, Vukašin Irie FM, Dr Pop iz grupe Ateist rep, Eyesburn Kojot, Jovan Del Arno Bend, Žika Todorović, Uroš Đurić i još 10 predstavnika urbane kulture će se ujediniti i lansirati zabavu u bukvalnom smislu. Ovogodišnje izdanje žurke "BUKA! SADA!" se ne propušta.

Sve ovo nije i jedino što Beograd noću ima da ponudi. Ovo je samo deo noćnog programa. Nastavak provoda je u klubu Mint od 04:00 do 10:00. Žurka "Underground Connection After Hours" ima top line up koji će vas nikada lakše držati budne. Aleksandar Korićanac, Trips & Tics i Blacksmith su izvođači. I to ne bilo kakvi već veoma iskusni. Slobodno im prepustite kukove i poklonite svoje vreme. Zauzvrat, dobićete ogromnu dozu dobrih vibracija tokom svitanja.