Тренс викенд

Мега добар клабинг у петак и суботу

Четвртак 31. јан 2019.

cover image

Већина клубова нема тренс журке на редовном репертоару, а клабери којима је овај жанр фаворит углавном морају да чекају викенде и викенде како би се провели по свом укусу. Тренс фанови, за промену, први викенд у фебруару је креиран искључиво за вас.

Клуб Андерграунд у петак, 1. фебруара од 23:00 до 06:00 има 100% тренс журку. Ди-џеј тим "XperimenT" је организатор овог дешавања, а музику ће пуштати представници колекива. Два имена, добро позната у тренс круговима. Max и Столе су ди-џејеви са "озбиљним" искуством. Имају сасвим довољно знања у рукама и много журки иза себе. Пустите да вас воде кроз ноћ онако како умеју. Врхунски.


Следеће вечери, у суботу, биће приређен још један тренс догађај. Клуб Имаго је место одржавања журке "Psychedelic Saturday". Провод поново реализују домаћи представници. "Digital Chemistry" ће за progressive и psychedelic забаву представити своје истакнуте ди-џејеве. Другог фебруара, од 23:00 до 06:00 наступају Milosh Reload, Даки и Кузма, а специјални гости су Cheda и Влада.

Припадници тренс галаксије, искористите предстојећи викенд максимално. И сами знате да је овакав програм права реткост. Искључиво домаћи ди-џејеви ће показати због чега важе за омиљене. Проверена места ће учинити провод заиста одличним. Није лако ђускати целу ноћ. Добро се одморите и узмите све што вам Београд ноћу нуди.