Trens vikend

Mega dobar klabing u petak i subotu

Četvrtak 31. jan 2019.

cover image

Većina klubova nema trens žurke na redovnom repertoaru, a klaberi kojima je ovaj žanr favorit uglavnom moraju da čekaju vikende i vikende kako bi se proveli po svom ukusu. Trens fanovi, za promenu, prvi vikend u februaru je kreiran isključivo za vas.

Klub Andergraund u petak, 1. februara od 23:00 do 06:00 ima 100% trens žurku. Di-džej tim "XperimenT" je organizator ovog dešavanja, a muziku će puštati predstavnici kolekiva. Dva imena, dobro poznata u trens krugovima. Max i Stole su di-džejevi sa "ozbiljnim" iskustvom. Imaju sasvim dovoljno znanja u rukama i mnogo žurki iza sebe. Pustite da vas vode kroz noć onako kako umeju. Vrhunski.


Sledeće večeri, u subotu, biće priređen još jedan trens događaj. Klub Imago je mesto održavanja žurke "Psychedelic Saturday". Provod ponovo realizuju domaći predstavnici. "Digital Chemistry" će za progressive i psychedelic zabavu predstaviti svoje istaknute di-džejeve. Drugog februara, od 23:00 do 06:00 nastupaju Milosh Reload, Daki i Kuzma, a specijalni gosti su Cheda i Vlada.

Pripadnici trens galaksije, iskoristite predstojeći vikend maksimalno. I sami znate da je ovakav program prava retkost. Isključivo domaći di-džejevi će pokazati zbog čega važe za omiljene. Proverena mesta će učiniti provod zaista odličnim. Nije lako đuskati celu noć. Dobro se odmorite i uzmite sve što vam Beograd noću nudi.