Техно маг - Marco Carola

Ако је дозвољено описати електронску музику као гламурозну, овај ди-џеј и продуцент управо тaко ради. Његове журке широм света нису ништа друго него спектакуларан клабинг

Субота 08. дец 2018.

cover image

Рођен је 7. фебруара 1975. у Напуљу. Водолија коју не држи место. Доказано, јер већ три деценије вредно ради на било ком делу универзума. У својим генима носи типичну егзотику са југа Италије. Без иједне физичке карактеристике заводљивог момка са југа. Врели темперамент исказује музиком. Одличном музиком коју годинама ствара.

Марко Карола је прво име савремене техно индустрије. Поседује све што један врхунски ди-џеј и продуцент мора да има. Овде се јасно виде његови италијански корени. Естетика којом се руководи у процесу стварања песама и организовања журки је првокласна. Провод са његовим потписом гарантује изузетан техно бит. У публици се тешко проналази особа која није потпуно сређена. Посебно девојке које га прате на наступима су невероватне.

Његова етикета "Music On" и истоимени концепт великих журки већ годинама харају планетом. Ибица и на њој најпопуарнији клубови су друга кућа овог музичког иноватора. Током зиме своју енергију и одличан техно емитује најчешће у Америци али и у остатку света. Нераскидива конекција са публиком нема границе.

Одувек је важио за талентованог ди-џеја. Пре него што је покренуо сопствену издавачку кућу је сарађивао са престижним етикетама попут Design Music, Question, Zenit, Minus, Primate Recordings. Успех је кренуо екстремно узлазном путањом 2010. када га је Sven Väth позвао да сарађују на креирању микса за етикету из Франкфурта, "Party Animals". Један позив га је заслужено лансирао међу звезде електронске музике. Тачно тамо где му је место.