Где изаћи за репризу

Грозница новогодишње еуфорије - II део

Недеља 30. дец 2018.

cover image

Широм града влада феноменалан вајб. Готово свако зна у ком клубу ће испратити још мало актуелну годину. Многи се неће одрећи руске салате, печења и телевизијског новогодишњег програма. Ипак, сви ће изаћи 1. јануара. Реприза Нове године нема скривену поруку "мораш да се проведеш нај". Без пресије и фејк енергије. Tаква ноћ се не пропушта.

Реприза нема репризу. Окићен дом и удобна фотеља су вам били топ место за улазак у 2019. Брзо у град у првој ноћи нове године. Морате да надокнадите пропуштене честитке и пољупце. У клубу Freestyler Winter Stage уторак је увек и заувек резервисан за деведесете. Певање од прве до последње песме и познати денс ритам ће 1. јануара имати још боље издање. Будите уверени да ћете од поноћи до раног јутра бити у максимално добром расположењу.

За Транзит Nouevau 2018. је била година добрих промена. Безброј иновација али се традиционалне феште на познатој адреси и даље редовно организују. Нису, нити ће икада бити елиминисане из програма. Истакнути представник аутентичне градске забаве ће репризирати улазак у Нову годину са сјајном журком. Луда ноћ са ди-џејем Вуком Вукосављевићем почиње у 22:00. Хитови које волите, амбијент који креира првокласну енергију. Нема монотоније. Искључиво снажне вибрације и модерна музика.

Светска хаус атракција, ди-џеј и продуцент Funkerman наступа 1. јануара од 23:00 на сплаву Колос. Ardie van Beek се већ пуне две деценије високо котира у глобалним музичким токовима. Холанђанин је одавно упознао цео свет са својим хаус стилом. Обојен различитим жанровима, апослутно одговара сваком подијуму за игру. Реприза Нове 2019. године је ипак посебна ноћ и заслужује најбољи бит. Ди-џејеви Vandal Steve плус дуо Wise & Kobe ће се побринути да заиграте целим телом као никада пре. Почетак године о коме су искусни клабери маштали.