Gde izaći za reprizu

Groznica novogodišnje euforije - II deo

Nedelja 30. dec 2018.

cover image

Širom grada vlada fenomenalan vajb. Gotovo svako zna u kom klubu će ispratiti još malo aktuelnu godinu. Mnogi se neće odreći ruske salate, pečenja i televizijskog novogodišnjeg programa. Ipak, svi će izaći 1. januara. Repriza Nove godine nema skrivenu poruku "moraš da se provedeš naj". Bez presije i fejk energije. Takva noć se ne propušta.

Repriza nema reprizu. Okićen dom i udobna fotelja su vam bili top mesto za ulazak u 2019. Brzo u grad u prvoj noći nove godine. Morate da nadoknadite propuštene čestitke i poljupce. U klubu Freestyler Winter Stage utorak je uvek i zauvek rezervisan za devedesete. Pevanje od prve do poslednje pesme i poznati dens ritam će 1. januara imati još bolje izdanje. Budite uvereni da ćete od ponoći do ranog jutra biti u maksimalno dobrom raspoloženju.

Za Tranzit Nouevau 2018. je bila godina dobrih promena. Bezbroj inovacija ali se tradicionalne fešte na poznatoj adresi i dalje redovno organizuju. Nisu, niti će ikada biti eliminisane iz programa. Istaknuti predstavnik autentične gradske zabave će reprizirati ulazak u Novu godinu sa sjajnom žurkom. Luda noć sa di-džejem Vukom Vukosavljevićem počinje u 22:00. Hitovi koje volite, ambijent koji kreira prvoklasnu energiju. Nema monotonije. Isključivo snažne vibracije i moderna muzika.

Svetska haus atrakcija, di-džej i producent Funkerman nastupa 1. januara od 23:00 na splavu Kolos. Ardie van Beek se već pune dve decenije visoko kotira u globalnim muzičkim tokovima. Holanđanin je odavno upoznao ceo svet sa svojim haus stilom. Obojen različitim žanrovima, aposlutno odgovara svakom podijumu za igru. Repriza Nove 2019. godine je ipak posebna noć i zaslužuje najbolji bit. Di-džejevi Vandal Steve plus duo Wise & Kobe će se pobrinuti da zaigrate celim telom kao nikada pre. Početak godine o kome su iskusni klaberi maštali.