Куда за викенд

Журке суботом у Савамали

Четвртак 15. нов 2018.

cover image

Савамала и њен ноћни програм никога не остављају равнодушним. Клубови који се налазе у овој градској зони врло добро знају шта је потребно за идеалан провод. Субота, омиљени дан искусних клабера је резервисана за велике журке. Не пропустите перфектно издање Београда ноћу.

Максимално моћна енергија се суботом сервира у Мартинезу. Журка "Madhouse" стартује у 23:00 и све до 04:00 имате могућност да искусите чари београдског, а тотално светског провода. Без много филозофије, овде се плеше уз модеран ритам. Читав концепт је у врхунском издању. Средите се, спремите се и уживајте у популарном клубу. [НАПОМЕНА: Журка Madhouse је отказана!]

Клуб Радост - Pizza Cabaret & Disco Grill 17. новембра ће угостити сјајну даму. Ди-џеј Miss Millie у all night long едицији наступа од 23:00 до 05:00. Квалитетна, занимљива и никада иста Миљана Крашић је искусна за ди-џеј пултом. Са њом ноћ добија тотално другу димензију. Музика у њеном стилу је идеална подлога за љубитеље опуштенијег провода.

Бен Акиба се током лета лепо одморио, напунио батерије за зимску сезону и сада не престаје са журкама. Парти и афтер парти програм се само надовезује. У суботу, 17. новембра, када обиђете омиљене локале, продужите на журку после журке, "Easy Afterhours". Ди-џејеви Димитри Монев, Немања Вановић, Nemax и W. aka Wizard стартују у 05:00. Пуштаће музику сигурно до 11:00. Ако будете довољно активни на dance floor-у, очекујте продужетак.