Куда за викенд: провод суботом

Нема одмора док траје сезона одличног ноћног провода

Четвртак 25. окт 2018.

cover image

Иновације у Савамалој. Транзит бар се однедавно зове Транзит Nouveau. Име клуба је ново али је рецепт за врунски клабинг исти. Гласна музика, сјајни људи, занимљиви коктели, квалитетно пиће и услуга на овој адреси су савршени. Субота, 27. октобар је резервисана за журку "Love is Love" на којој целу ноћ наступа Данијел Чехранов. Момак са којим је излазак у град апсолутно позитивно искуство.

Аутентична лудница је суботом у Мартинезу. Журка "Madhouse" почиње у 23:00. Ди-џејеви Ива Арифај и Mancha имају задатак да последњи викенд у октобру памтите по невероватном проводу. Имате времена до 04:00 да доживите прави градски вајб у модерном издању. Моћан ритам, атрактивне гошће, културни гости, велика понуда пића. Све што је потребно за топ забаву се налази управо овде.


Позив за укрцавање на посебно музичко путовање. Почетна станица је клуб Drugstore, а где ће вас одвести сјајан техно - зависи искључиво од вас. Капетани журке "Путник" су Elena Colombi, Roelien, 33103402 и Bagheera. Елена је Италијанка са пребивалиштем у Лондону. Клубови, фестивали и посебна дешавања са електронском музиком су у последње време незамисливи без њеног имена у листи извођача. Субота ноћ је термин када ће шармантна и изузетно талентована дама представити свој стил. Техно вожња ће трајати од 23:00 до 06:00.