Kuda za vikend: provod subotom

Nema odmora dok traje sezona odličnog noćnog provoda

Četvrtak 25. okt 2018.

cover image

Inovacije u Savamaloj. Tranzit bar se odnedavno zove Tranzit Nouveau. Ime kluba je novo ali je recept za vrunski klabing isti. Glasna muzika, sjajni ljudi, zanimljivi kokteli, kvalitetno piće i usluga na ovoj adresi su savršeni. Subota, 27. oktobar je rezervisana za žurku "Love is Love" na kojoj celu noć nastupa Danijel Čehranov. Momak sa kojim je izlazak u grad apsolutno pozitivno iskustvo.

Autentična ludnica je subotom u Martinezu. Žurka "Madhouse" počinje u 23:00. Di-džejevi Iva Arifaj i Mancha imaju zadatak da poslednji vikend u oktobru pamtite po neverovatnom provodu. Imate vremena do 04:00 da doživite pravi gradski vajb u modernom izdanju. Moćan ritam, atraktivne gošće, kulturni gosti, velika ponuda pića. Sve što je potrebno za top zabavu se nalazi upravo ovde.


Poziv za ukrcavanje na posebno muzičko putovanje. Početna stanica je klub Drugstore, a gde će vas odvesti sjajan tehno - zavisi isključivo od vas. Kapetani žurke "Putnik" su Elena Colombi, Roelien, 33103402 i Bagheera. Elena je Italijanka sa prebivalištem u Londonu. Klubovi, festivali i posebna dešavanja sa elektronskom muzikom su u poslednje vreme nezamislivi bez njenog imena u listi izvođača. Subota noć je termin kada će šarmantna i izuzetno talentovana dama predstaviti svoj stil. Tehno vožnja će trajati od 23:00 do 06:00.