Kuda za vikend

Žurke subotom u Savamali

Četvrtak 15. nov 2018.

cover image

Savamala i njen noćni program nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Klubovi koji se nalaze u ovoj gradskoj zoni vrlo dobro znaju šta je potrebno za idealan provod. Subota, omiljeni dan iskusnih klabera je rezervisana za velike žurke. Ne propustite perfektno izdanje Beograda noću.

Maksimalno moćna energija se subotom servira u Martinezu. Žurka "Madhouse" startuje u 23:00 i sve do 04:00 imate mogućnost da iskusite čari beogradskog, a totalno svetskog provoda. Bez mnogo filozofije, ovde se pleše uz moderan ritam. Čitav koncept je u vrhunskom izdanju. Sredite se, spremite se i uživajte u popularnom klubu. [NAPOMENA: Žurka Madhouse je otkazana!]

Klub Radost - Pizza Cabaret & Disco Grill 17. novembra će ugostiti sjajnu damu. Di-džej Miss Millie u all night long ediciji nastupa od 23:00 do 05:00. Kvalitetna, zanimljiva i nikada ista Miljana Krašić je iskusna za di-džej pultom. Sa njom noć dobija totalno drugu dimenziju. Muzika u njenom stilu je idealna podloga za ljubitelje opuštenijeg provoda.

Ben Akiba se tokom leta lepo odmorio, napunio baterije za zimsku sezonu i sada ne prestaje sa žurkama. Parti i after parti program se samo nadovezuje. U subotu, 17. novembra, kada obiđete omiljene lokale, produžite na žurku posle žurke, "Easy Afterhours". Di-džejevi Dimitri Monev, Nemanja Vanović, Nemax i W. aka Wizard startuju u 05:00. Puštaće muziku sigurno do 11:00. Ako budete dovoljno aktivni na dance floor-u, očekujte produžetak.