Журке које су обележиле летњу сезону

Провод који се не заборавља

Понедељак 17. сеп 2018.

cover image

Лето у граду је било све осим монотоно. Из викенда у викенд, журке су биле невероватне. Домаћа и страна публика која прати електронску музику је са одушевљењем дочекала листе извођача на Exit и Lovefest фестивалима. Провод није био само на великим, светски познатим домаћим манифестацијама. Играло се до јутра у целом граду, целог лета.

Сезону је отворио Black Coffee. Већ на самом почетку јуна се знало да ће летњи период обележити врхунски клабинг. Краљ хаус музике који је и ове године суботом домаћин у клубу "Hï Ibiza" је још једном показао због чега је један од траженијих на глобалној сцени. Тотална доминација квалитетних имена и још бољег провода се наставила током врелих летњих дана.

Јул је донео још перфектног ритма. Након паузе, Леа Добричић се вратила међу своју публику. Са својом журком "Connected" на којој су гостовале Nusha и Ambar је представила техно из женског угла. Обзиром да је до свитања била гужва, јасно је колико су моћан грув креирале три даме. Јул 2018 ће се памтити и по дебитантском издању Belgreat фестивала. У два дана, више од 30 ди-џејева је било задужено за добар вајб.

Посластица клабинга у Београду су матине журке. Сплавови, барови и баште клубова су користили сваки сунчани дан за организовање дневних забава. Лицем у лице са сјајним битом, летња сезона 2018 је била никада богатија. Викенд је исувише кратак, а и далек када крене радна недеља. Зато су матине журке биле одличан избор за провод у сваком тренутку.

Традиционално, сплавови су обележили лето. На познатим журкама су се смењивали одлични домаћи ди-џејеви и бројни гости из целог света. Слушала се различита музика, међутим, техно, r'n'b и комерцијални хаус су апсолутно владали целим градом. Било је толико тога вредно непроспаваних ноћи. Једино шта је недостајало је још топлих дана. Штета што лето и журке на отвореном не трају целе године. Зато добро упамтите провод који је за нама и спремајте се за зимску клупску сезону. Клупски календар је никада попуњенији.