Клупска дешавања у петак

Неко затвара башту клуба, неко отвара нову сезону. Све у свему, биће добре музике у целом граду

Уторак 25. сеп 2018.

cover image

Петак, 28. септембар. Први јесењи викенд. Последњи петак у септембру. Фанови ноћног живота не хају превише за календар. Свако годишње доба има своје чари, а посебно своје журке. Занимљив и разноврстан програм очекује посетиоце клубова на почетку новог викенда. Идемо у провод који се не пропушта.

Клуб Бен Акиба отвара зимску сезону. Од 22:00 музику пуштају Ура и MC Мина. Сјајна Надежда Димитријевић преузима стејџ од 02:00 и до 05:00 ће представити најбољи ритам за провод на почетку нове сезоне. Наспавајте се квалитетно јер након Надеждиног сета следи афтер парти "Нећу кући". John Belk, Nexie, Teo Trunk и Mancha ће вртети аутентичан клупски звук све до поднева.

Љубитељи журки под звездама имају још мало времена за омиљени начин забаве. Клуб Drugstore у петак, 28. септембра од 23:00 до 06:00 организује последњу журку у башти. Крај лета на овој адреси је резервисан за журку "Yes", а наступају домаћини овог концепта и етикете, Stevie Whisper и Витанов. Одличан избор за поздрављање са летњом сезоном.


На још једној познатој адреси где је провод првокласан почиње зимски клабинг. Индустрија бар стартује са радом у петак од 21:00. Ди-џеј Alex Tic, синоним за хитове деведесетих и двехиљадитих је спремио посебан избор песама за почетак нове клупске едиције. Најпознатије песме које подижу расположење и покрећу кукове ће се слушати од 22:00 до 03:00. Одлични бармени ће дати свој максимум да ову ноћ памтите по баш добром проводу.