Belgreat фестивал

Два дана одличног летњег клабинга на Лиду

Понедељак 23. јул 2018.

cover image

НАПОМЕНА: Локација фестивала је промењена! Фестивал ће се одржати у клубу Барутана.

Фестивал Belgreat 2018. се одржава по први пут 27. и 28. јула на Великом ратном острву, тачније на плажи Лидо. Природни резерват, омиљено купалиште становника и бројних посетилаца Земуна се претвара у велики клуб под отвореним небом. Електронска музика и одабрани рок ће обележити провод за лето 2018. у Београду. Сви на Лидо!

Светска техно имена, истакнути домаћи представници квалитетног бита, бендови попут Kadebostany и Канда, Коџа и Небојша и десетине мање познатих али изузетно талентованих извођача ће без престанка наступати током читавог викенда. Фестивал званично почиње 27. јула у 10:00, а крај је најављен за 06:00 29. јула. Више од 30 извођача ће се представити публици на дебитантском догађају. Улаз је бесплатан.


Британска звезда Goldie, Vinicius Honorio, Felix Da Housecat, Cristian Varela, Ben Sterling, Barely Legal и wAFF су гости који стижу на Лидо да представе светски ритам. Илија Ђоковић, БКО, Mehihglow, Беге Фанк, Andrew Meller, колектив Ватра, Coeus, White City Soul, Paragon, Акиоки, Петко, Wise & Kobe, Codex, Monochromatic, Iron, Feloneezy и Дингоспо Дали су само неки од домаћих ди-џејева који ће бити задужени за врхунски провод.

Велику музичку манифестацију је подржала Скупштина града Београда. Идеја да главни град Србије добије летњи фестивал електронске музике на отвореном је коначно реализована. Преостаје нам да сачекамо викенд и утврдимо да ли ће Belgreat постати традиционални догађај због кога се неће напуштати град у летњем периоду. Видимо се на Великом ратном острву.