Сасвим посебни апартмани

Другачији смештај за незабораван боравак

Четвртак 31. мај 2018.

cover image

Оригинални апартмани у Београду пружају јединствено искуство релаксације и забаве. Некада је преко потребан амбијент који је све осим класичног. Када пожелите више од стандардног кревета, кухиње и купатила у центру града, обрадујте себе боравком у сасвим посебним апартманима.

Звездарска шума је прави рај у непосредној близини центра града. Велики број становника града и упућених туриста користи сваки тренутак да се опусти у зеленој оази са богатим садржајем за активно одмарање. Центар и градска дешавања нека сачекају мало. Сада је време за упознавање са престоницом из угла природе. White House је апартмански комплекс који нећете пожелети да напустите. Овде вам добро јутро желе птице из шуме. Стилски намештај пружа тачну дозу топлине, а пространо двориште са занимљивим реквизитима осваја баш свакога.


Када имате све на једном месту, тада заиста можете да кажете да сте на одмору. Боравак у "resort" објектима не мора да буде скупо. Kengur Resort у Земуну зна и има све што је потребно за хедонизам у 21. веку. Ушушкани апартмани, базени за децу и одрасле, ресторан, паркинг - све што чини рај на земљи се налази на истој адреси.

Љубитељи градске гужве колико год да желе мир, не могу без централних зона. Никакав проблем. Вила Сењак је сакривена од прометних улица, а лоцирана је на само пар минута од Београдског сајма и Аде Циганлије. Ако вас је посао довео у Београд, пронашли сте идеално место за себе. Брз пословни живот захтева снагу и концентрацију, а теретана и базен надомак кревета су пун погодак. У граду, а опет изоловано од буке.