Хотели за пословне госте

Хотелски смештај у Београду креиран тако да у сваком тренутку одговори на пословне захтеве

Субота 29. јун 2019.

cover image

Посао, посао, посао. О њему се константно прича. Често је разлог паковања кофера и одласка на различите дестинације. Београд је одавно уцртан у светску бизнис мапу као идеално место за пословне сусрете, спровођење одлука и ширење бизнис вибрација.

Пословни путници имају високе стандарде. Не желе да троше драгоцено време на мање важне ствари. Када бирају смештај у Београду, инсистирају на најбољим условима за реализацију планираних акција. Ово су топ 3 хотела у Београду за пословне путнике.

Ценар града је локација без конкуренције. Све капитално на дохват руке. На корак од свега важног. Хотел Courtyard by Marriott Belgrade City Center се налази у главној градској зони. Есенцијално за пословне госте - пружа изванредне опције за посао. На располагању су три просторије за састанке. У потпуности опремљене. Највећа броји 45 места и за разлику од многих осветљава је природно светло, а има и засебан излаз на терасу. У техничком смислу, свака од сала је максимално опремљена да испрати било које пословно дешавање.


Београдски сајам и његови бројни садржаји током целе године окупљају припаднике пословног универзума из целог света. Догађаји који могу да промене ток у каријери умеју да буду и веома напорни. Због тога је добро пронаћи што ближи хотел. Radisson Collection Old Mill је управо тај. Модеран, а традиционалан. Перфектно израђен и апсолутно фокусиран на пословне кориснике. Било да имате потребу да организујете корпоративне састанке, семинаре или тренинге, на овој адреси ће све бити једноставно. Конференцијске сале поседују пројекторе, брз интернет, lcd екране, освежење и лагано послужење. Зато што је све доступно, успех је загарантован.

ИН Хотел је домаћи хотел израђен по највишим стандардима. Од првог дана постојања велику пажњу придаје пословним потребама. Лоциран је у делу Новог Београда који никада не спава, тик уз ауто-пут. Одавде је аеродром веома близу. Index, Inform, Invent, INcognito, INfinity, Boardroom и Office су специјално дизајнирани простори за састанке и сличне активности. Размишљајте о другим темама, а њима препустите ваш бизнис. Богато искуство олакшава сваки пословни потез. Бићете фасцинирани оствареним договорима и резултатима.