Hoteli za poslovne goste

Hotelski smeštaj u Beogradu kreiran tako da u svakom trenutku odgovori na poslovne zahteve

Subota 29. jun 2019.

cover image

Posao, posao, posao. O njemu se konstantno priča. Često je razlog pakovanja kofera i odlaska na različite destinacije. Beograd je odavno ucrtan u svetsku biznis mapu kao idealno mesto za poslovne susrete, sprovođenje odluka i širenje biznis vibracija.

Poslovni putnici imaju visoke standarde. Ne žele da troše dragoceno vreme na manje važne stvari. Kada biraju smeštaj u Beogradu, insistiraju na najboljim uslovima za realizaciju planiranih akcija. Ovo su top 3 hotela u Beogradu za poslovne putnike.

Cenar grada je lokacija bez konkurencije. Sve kapitalno na dohvat ruke. Na korak od svega važnog. Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center se nalazi u glavnoj gradskoj zoni. Esencijalno za poslovne goste - pruža izvanredne opcije za posao. Na raspolaganju su tri prostorije za sastanke. U potpunosti opremljene. Najveća broji 45 mesta i za razliku od mnogih osvetljava je prirodno svetlo, a ima i zaseban izlaz na terasu. U tehničkom smislu, svaka od sala je maksimalno opremljena da isprati bilo koje poslovno dešavanje.


Beogradski sajam i njegovi brojni sadržaji tokom cele godine okupljaju pripadnike poslovnog univerzuma iz celog sveta. Događaji koji mogu da promene tok u karijeri umeju da budu i veoma naporni. Zbog toga je dobro pronaći što bliži hotel. Radisson Collection Old Mill je upravo taj. Moderan, a tradicionalan. Perfektno izrađen i apsolutno fokusiran na poslovne korisnike. Bilo da imate potrebu da organizujete korporativne sastanke, seminare ili treninge, na ovoj adresi će sve biti jednostavno. Konferencijske sale poseduju projektore, brz internet, lcd ekrane, osveženje i lagano posluženje. Zato što je sve dostupno, uspeh je zagarantovan.

IN Hotel je domaći hotel izrađen po najvišim standardima. Od prvog dana postojanja veliku pažnju pridaje poslovnim potrebama. Lociran je u delu Novog Beograda koji nikada ne spava, tik uz auto-put. Odavde je aerodrom veoma blizu. Index, Inform, Invent, INcognito, INfinity, Boardroom i Office su specijalno dizajnirani prostori za sastanke i slične aktivnosti. Razmišljajte o drugim temama, a njima prepustite vaš biznis. Bogato iskustvo olakšava svaki poslovni potez. Bićete fascinirani ostvarenim dogovorima i rezultatima.