Prepoznatljivi hoteli na Novom Beogradu

Blizina centru grada i brojne mogućnosti koje nudi Novi Beograd su učinili da se poznati luksuzni hoteli lociraju upravo ovde

Sreda 27. sep 2017.

cover image

Novobeogradske lepote se po popularnosti i posećenosti nalaze odmah ispod glavnih gradskih atrakcija smeštenih u srcu Beograda. Moderan izgled, luksuzni poslovni kompleksi, Beogradska arena, ušće, Savski i Zemunski kej i još mnogo toga sakriveno u blokovima i drugim delovima Novog Beograda svakodnevno privlače veliki broj domaćih i stranih gostiju. Opština koja se najbrže razvija poslednjih decenija je izuzetno atraktivna za najkvalitetnije inostrane smeštajne komplekse koji su odlučili da baš sa druge strane reke otvore svoje objekte. Predstavljamo vam hotele koje nudi Novi Beograd.

1. Hyatt Regency Belgrade


Pionir među luksuznim hotelskim objektima svojim brojnim uslugama insistira na najvišem kvalitetu. Popularan objekat je dom u Beogradu zvezdama iz Holivuda, političkoj eliti i brojnim gostima koji dolaze u prestonicu iz poslovnih ili turističkih razloga. Savršeno smešten na samom početku Novog Beograda.

2. Crowne Plaza Belgrade


Najveći hotel u Beogradu će vas očarati već na ulazu. Beskprekorna usluga i fantastična estetitka svakog kutka kreiraju osećaj da je svaki gost zaista poseban, a brojne mogućnosti koje su dostupne 24 sata će učiniti da posetu belom gradu pamtite kako najlepše iskustvo.

3. Falkensteiner Hotel Belgrade


Koketiranje između zauvek privlačne elegancije i modernih trendova na najvišem nivou. Kada istražite sve što se nalazi u hotelskoj ponudi, obavezno se uputite u dugu šetnju uz ušće Save u Dunav i uživajte u spektakularnom pogledu na Kalemegdanski park i Beogradsku tvrđavu.

4. IN hotel


Srpski hotel prvenstveno namenjen poslovnim korisnicima. Odličan izbor i za turiste jer se u neposrednoj blizini nalaze brojne atrakcije koje nudi Novi Beograd. Domaće gostoprimstvo ukomponovano sa svetskim standardima kvaliteta će pružiti sve što je neophodno za odmor i aktivnu rekreaciju. Ne propustite priliku da degustirate nacionalne specijalitete koji se u ovom hotelu pripremaju.

5. Holiday Inn Belgrade


Poznato ime u svetu hotelske usluge na visokom nivou. Brojni zadovoljni gosti su najbolji marketing što govori velika posećenost i pohvalni komentari na društvenim mrežama. Okruženje hotela su moderne poslovne zgrade što je idealno za biznis putnike, dok turisti mogu da se upute na Savski kej koji je na samo nekoliko minuta vožnje kolima i prepuste prirodnoj magiji Novog Beograda.