Smeštaj za dvoje

Zaljubljeni par, dve sestre, najbolji drugovi - dva putnika imaju odličan izbor smeštaja u Beogradu

Nedelja 24. mar 2019.

cover image

Jednostavna organizacija je glavni razlog zašto se najčešće putuje u dvoje. Prioriteti vezani za šta raditi na putovanju i osmišljavanje plana šta videti su daleko lakši kada na putovanje kreću dve osobe. Bez obzira u kojoj su konekciji jedan plus jedan, avantura u Beogradu je zagarantovana. Među brojnim opcijama za smeštaj nije lako pronaći odgovarajući. Ni to više nije problem. Evo predloga za idealan boravak u glavnom gradu Srbije.

Dve koleginice, prijateljice ili sestre su odlučile da posetu Beogradu obeleže kao obavljen zadatak. Šta žene žele uopšte nije kompleksno pitanje. Žene žele sve. Da budu u centru dešavanja, da su na korak od znamenitosti, da ne moraju previše da pešače i naravno, da dobar šoping bude na korak od kreveta. Sve ovo nije maštanje već realnost ukoliko se odlučite za Townhouse 27. Hotel u centru grada će ispuniti baš svaku želju. Ekskluzivan enterijer i besprekorna usluga će dodatno ulepšati beogradsku atmosferu.

Muška ekipa, bez sumnje, kada planira putovanje ima daleko kraću listu prioriteta. Sportski tipovi traže smeštaj blizu prirode jer žele da ostanu u kondiciji. Uvežbani ili ne, muškarci uvek biraju lokaciju na kojoj dominiraju dobri restorani. I priroda i hrana i provod. Sve to ima Zemun. Apartmani C5 su tako pozicionirani da je sve neophodno blizu. Savremeni i rasterećeni detaljima, smeštajni kompleks je raj za spavalice. Vesele boje će svakog oraspoložiti, a sauna i spa sadržaj će otkloniti i najveći umor.


Romantičan vikend u Beogradu parovi pamte zauvek. Baš zato što nemaju očekivanja kao da dolaze u Grad svetlosti ili ljubavi, oduševljenje nikada ne izostane. Stara arhitektura i beskrajne mogućnosti su perfektan spoj. Baš kao i dvoje zaljubljenih. U ovoj režiji nema štednje. Želite naj jer je vaša polovina baš takva. Luksuz, otmenost, kompletan welness centar i maksimum hotelijerstva se nalazi na adresi hotela Hyatt Regency. Sve što zamislite se nalazi u svetski poznatom hotelu. Uživajte svim čulima.