Смештај за двоје

Заљубљени пар, две сестре, најбољи другови - два путника имају одличан избор смештаја у Београду

Недеља 24. мар 2019.

cover image

Једноставна организација је главни разлог зашто се најчешће путује у двоје. Приоритети везани за шта радити на путовању и осмишљавање плана шта видети су далеко лакши када на путовање крећу две особе. Без обзира у којој су конекцији један плус један, авантура у Београду је загарантована. Међу бројним опцијама за смештај није лако пронаћи одговарајући. Ни то више није проблем. Ево предлога за идеалан боравак у главном граду Србије.

Две колегинице, пријатељице или сестре су одлучиле да посету Београду обележе као обављен задатак. Шта жене желе уопште није комплексно питање. Жене желе све. Да буду у центру дешавања, да су на корак од знаменитости, да не морају превише да пешаче и наравно, да добар шопинг буде на корак од кревета. Све ово није маштање већ реалност уколико се одлучите за Townhouse 27. Хотел у центру града ће испунити баш сваку жељу. Ексклузиван ентеријер и беспрекорна услуга ће додатно улепшати београдску атмосферу.

Мушка екипа, без сумње, када планира путовање има далеко краћу листу приоритета. Спортски типови траже смештај близу природе јер желе да остану у кондицији. Увежбани или не, мушкарци увек бирају локацију на којој доминирају добри ресторани. И природа и храна и провод. Све то има Земун. Апартмани Ц5 су тако позиционирани да је све неопходно близу. Савремени и растерећени детаљима, смештајни комплекс је рај за спавалице. Веселе боје ће сваког орасположити, а сауна и спа садржај ће отклонити и највећи умор.


Романтичан викенд у Београду парови памте заувек. Баш зато што немају очекивања као да долазе у Град светлости или љубави, одушевљење никада не изостане. Стара архитектура и бескрајне могућности су перфектан спој. Баш као и двоје заљубљених. У овој режији нема штедње. Желите нај јер је ваша половина баш таква. Луксуз, отменост, комплетан welness центар и максимум хотелијерства се налази на адреси хотела Hyatt Regency. Све што замислите се налази у светски познатом хотелу. Уживајте свим чулима.