Препознатљиви хотели на Новом Београду

Близина центру града и бројне могућности које нуди Нови Београд су учинили да се познати луксузни хотели лоцирају управо овде

Среда 27. сеп 2017.

cover image

Новобеоградске лепоте се по популарности и посећености налазе одмах испод главних градских атракција смештених у срцу Београда. Модеран изглед, луксузни пословни комплекси, Београдска арена, ушће, Савски и Земунски кеј и још много тога сакривено у блоковима и другим деловима Новог Београда свакодневно привлаче велики број домаћих и страних гостију. Општина која се најбрже развија последњих деценија је изузетно атрактивна за најквалитетније иностране смештајне комплексе који су одлучили да баш са друге стране реке отворе своје објекте. Представљамо вам хотеле које нуди Нови Београд.

1. Hyatt Regency Belgrade


Пионир међу луксузним хотелским објектима својим бројним услугама инсистира на највишем квалитету. Популаран објекат је дом у Београду звездама из Холивуда, политичкој елити и бројним гостима који долазе у престоницу из пословних или туристичких разлога. Савршено смештен на самом почетку Новог Београда.

2. Crowne Plaza Belgrade


Највећи хотел у Београду ће вас очарати већ на улазу. Бескпрекорна услуга и фантастична естетитка сваког кутка креирају осећај да је сваки гост заиста посебан, а бројне могућности које су доступне 24 сата ће учинити да посету белом граду памтите како најлепше искуство.

3. Falkensteiner Hotel Belgrade


Кокетирање између заувек привлачне елеганције и модерних трендова на највишем нивоу. Када истражите све што се налази у хотелској понуди, обавезно се упутите у дугу шетњу уз ушће Саве у Дунав и уживајте у спектакуларном погледу на Калемегдански парк и Београдску тврђаву.

4. IN hotel


Српски хотел првенствено намењен пословним корисницима. Одличан избор и за туристе јер се у непосредној близини налазе бројне атракције које нуди Нови Београд. Домаће гостопримство укомпоновано са светским стандардима квалитета ће пружити све што је неопходно за одмор и активну рекреацију. Не пропустите прилику да дегустирате националне специјалитете који се у овом хотелу припремају.

5. Holiday Inn Belgrade


Познато име у свету хотелске услуге на високом нивоу. Бројни задовољни гости су најбољи маркетинг што говори велика посећеност и похвални коментари на друштвеним мрежама. Окружење хотела су модерне пословне зграде што је идеално за бизнис путнике, док туристи могу да се упуте на Савски кеј који је на само неколико минута вожње колима и препусте природној магији Новог Београда.