Pet friendly хотели на Новом Београду

Модеран део града је као створен за дуге шетње у најбољем друштву. Пакујте се брзо и полако уживајте у новобеоградским чарима

Петак 19. јул 2019.

cover image

Путовање са кућним љубимцем је, када је организација добра, права забава. Београд је град који пружа пуно љубави и људима и животињама. Pet friendly ресторани су бројни. Одређене продавнице немају проблем да разгледате понуду у присуству љубимца. Све је као и било где на мапи света. Ипак, верна пратња највише воли паркове и отворене просторе.

Нови Београд је зона са широким булеварима. Где год да се задесите, имате простора за упијање градске енергије под отвореним небом. Велики и мали паркови, два кеја и безброј зелених зона ће одушевити сваку животињу. Опција да са својим псом или другим кућним љубимцем боравите на овој општини је пун погодак. Изволите три предлога за смештај.


Савремен живот захтева вештине уиграног жонглера. Вечита трка између посла и одмора се често заврши у корист обавезних активности. У случају да вас је управо посао довео у град, спојите практику и хедонизам тако што ћете резервисати собу у хотелу Holiday Inn. Ви ћете имати све услове за рад, а ваш љубимац простора на претек. Хотел се налази близу великих компанија али и близу Савског кеја.

Акција, акција, акција! Увек у покрету. Никада на једном месту. А ваш љубимац - ваша копија. Потрудите се да будете у близини главног пута како би без прекида заједно истраживали град. Листа шта видети у Београду је веома дугачка и зато, вама је потребан хотел из кога се лако стиже на било коју дестинацију. Избор је дефинитивно Адмирал Арена. Уз ауто-пут, са етикетом pet friendly, апсолутно савремено опремљен комплекс ће одговорити на све ваше захтеве.


Боравак тик до реке Дунав. Дуге шетње загарантоване. Простране собе јер то је једино што занима вашег љубимца. Мир испред свега. Најближи Новом Београду је Земун и његов кеј. Хотел Југославија је фантастичан избор када пожелите истинско опуштање. Заједно, доживећете спектакуларне моменте. Очекујте максимално госторпимство у једном од најстаријих хотела. Устали у сјајном или не баш добром расположењу, богати доручак ће вас усмерити у правцу феноменалних вибрација. И то на први залогај.