Pet friendly hoteli na Novom Beogradu

Moderan deo grada je kao stvoren za duge šetnje u najboljem društvu. Pakujte se brzo i polako uživajte u novobeogradskim čarima

Petak 19. jul 2019.

cover image

Putovanje sa kućnim ljubimcem je, kada je organizacija dobra, prava zabava. Beograd je grad koji pruža puno ljubavi i ljudima i životinjama. Pet friendly restorani su brojni. Određene prodavnice nemaju problem da razgledate ponudu u prisustvu ljubimca. Sve je kao i bilo gde na mapi sveta. Ipak, verna pratnja najviše voli parkove i otvorene prostore.

Novi Beograd je zona sa širokim bulevarima. Gde god da se zadesite, imate prostora za upijanje gradske energije pod otvorenim nebom. Veliki i mali parkovi, dva keja i bezbroj zelenih zona će oduševiti svaku životinju. Opcija da sa svojim psom ili drugim kućnim ljubimcem boravite na ovoj opštini je pun pogodak. Izvolite tri predloga za smeštaj.


Savremen život zahteva veštine uigranog žonglera. Večita trka između posla i odmora se često završi u korist obaveznih aktivnosti. U slučaju da vas je upravo posao doveo u grad, spojite praktiku i hedonizam tako što ćete rezervisati sobu u hotelu Holiday Inn. Vi ćete imati sve uslove za rad, a vaš ljubimac prostora na pretek. Hotel se nalazi blizu velikih kompanija ali i blizu Savskog keja.

Akcija, akcija, akcija! Uvek u pokretu. Nikada na jednom mestu. A vaš ljubimac - vaša kopija. Potrudite se da budete u blizini glavnog puta kako bi bez prekida zajedno istraživali grad. Lista šta videti u Beogradu je veoma dugačka i zato, vama je potreban hotel iz koga se lako stiže na bilo koju destinaciju. Izbor je definitivno Admiral Arena. Uz auto-put, sa etiketom pet friendly, apsolutno savremeno opremljen kompleks će odgovoriti na sve vaše zahteve.


Boravak tik do reke Dunav. Duge šetnje zagarantovane. Prostrane sobe jer to je jedino što zanima vašeg ljubimca. Mir ispred svega. Najbliži Novom Beogradu je Zemun i njegov kej. Hotel Jugoslavija je fantastičan izbor kada poželite istinsko opuštanje. Zajedno, doživećete spektakularne momente. Očekujte maksimalno gostorpimstvo u jednom od najstarijih hotela. Ustali u sjajnom ili ne baš dobrom raspoloženju, bogati doručak će vas usmeriti u pravcu fenomenalnih vibracija. I to na prvi zalogaj.