Smeštaj blizu reke

Kada, ako ne sada uživati u magiji Dunava

Petak 13. jul 2018.

cover image

Letnja turistička sezona je vreme kada u Beograd u velikom broju stižu putnici sa svih krajeva sveta. Znamenitosti, bogata istorija i kultura, atraktivna dešavanja i nezaboravan noćni život su na vrhu liste zbog čega posetiti prestonicu Srbije. Ponos glavnog grada su i dve reke koje se upravo ovde spajaju, Dunav i Sava. Smeštaj uz prirodne lepote je nešto što ljubitelji prirode ne smeju propustiti. Upoznajte Beograd iz rečne perspektive. Aposlutno je drugačiji.

Pripadate kategoriji pozitivnih putnika i želite smeštaj koji je sve osim klasičnog kreveta i enterijera. Ok. Beograd ima zaista sve. Ispunjavanje zanimljivih želja počinje ovde. Nesvakidašnji splav Arka Barka je mesto u kome spavanje, a posebno buđenje ima potputno drugačiju formu. Dunav lično diktira tempo. Ovde aspsolutno sve izgleda drugačije. Originalan smeštajni kocept na samoj reci privlači putnike koji, osim što žele da upoznaju Beograd iz drugačijeg ugla, imaju i želju da se druže sa mladim ljudima. Uvek je žurka, uvek se nešto dešava. Hajde, uskočite na totalno autentičan apartmanski kompleks.


Comass River City je takođe na lepom plavom Dunavu. Međutim, u ovom hotelu na vodi se insitira na luskuzu. Hedonizam A kategorije je veoma popularan među gostima koji traže mir i kvalitetan odmor u zagrljaju prirode. Ovo je prvi hotel na reci u Beogradu, a iz godine u godinu se nižu samo najveće pohvale za veliki trud i predanost poslu. Spavate na reci u perfektnom apartmanu, uživate u pogledu na Veliko ratno ostrvo i stari deo grada, a ipak ste na samo desetak minuta vožnje od centra i poznatih dešavanja. Savršeno, zar ne?

Za goste kojima je direktan susret sa Dunavom ekstremna avantura i ipak preferiraju čvrsto tlo pod nogama, čuveni hotel Jugoslavija je pravi izbor. Nekadašnji simbol države Jugoslavije, velelepno zdanje na Zemunskom keju je u svojoj istoriji prošao mnogo toga. Na veliko oduševljenje, hotel je u svoju biografiju upisao važan podatak koji datira iz 2013. godine - renoviranje. Sada, čitavim prostorom dominira duh modernog doba. Najlepše iz prošlosti se pažljivo čuva, poput kristalnog lustera. Impresivan primerak je jedan od najvećih na svetu, teži 14. tona i ima čak 5.000 rasvetnih mesta. Balans između pristupačne cene i odličnog smeštaja sa raznovrsnim sadržajima je za svaku pohvalu.