Смештај близу реке

Када, ако не сада уживати у магији Дунава

Петак 13. јул 2018.

cover image

Летња туристичка сезона је време када у Београд у великом броју стижу путници са свих крајева света. Знаменитости, богата историја и култура, атрактивна дешавања и незабораван ноћни живот су на врху листе због чега посетити престоницу Србије. Понос главног града су и две реке које се управо овде спајају, Дунав и Сава. Смештај уз природне лепоте је нешто што љубитељи природе не смеју пропустити. Упознајте Београд из речне перспективе. Апослутно је другачији.

Припадате категорији позитивних путника и желите смештај који је све осим класичног кревета и ентеријера. Ок. Београд има заиста све. Испуњавање занимљивих жеља почиње овде. Несвакидашњи сплав Арка Барка је место у коме спавање, а посебно буђење има потпутно другачију форму. Дунав лично диктира темпо. Овде аспсолутно све изгледа другачије. Оригиналан смештајни коцепт на самој реци привлачи путнике који, осим што желе да упознају Београд из другачијег угла, имају и жељу да се друже са младим људима. Увек је журка, увек се нешто дешава. Хајде, ускочите на тотално аутентичан апартмански комплекс.


Comass River City је такође на лепом плавом Дунаву. Међутим, у овом хотелу на води се инситира на лускузу. Хедонизам А категорије је веома популаран међу гостима који траже мир и квалитетан одмор у загрљају природе. Ово је први хотел на реци у Београду, а из године у годину се нижу само највеће похвале за велики труд и преданост послу. Спавате на реци у перфектном апартману, уживате у погледу на Велико ратно острво и стари део града, а ипак сте на само десетак минута вожње од центра и познатих дешавања. Савршено, зар не?

За госте којима је директан сусрет са Дунавом екстремна авантура и ипак преферирају чврсто тло под ногама, чувени хотел Југославија је прави избор. Некадашњи симбол државе Југославије, велелепно здање на Земунском кеју је у својој историји прошао много тога. На велико одушевљење, хотел је у своју биографију уписао важан податак који датира из 2013. године - реновирање. Сада, читавим простором доминира дух модерног доба. Најлепше из прошлости се пажљиво чува, попут кристалног лустера. Импресиван примерак је један од највећих на свету, тежи 14. тона и има чак 5.000 расветних места. Баланс између приступачне цене и одличног смештаја са разноврсним садржајима је за сваку похвалу.