Sasvim posebni apartmani

Drugačiji smeštaj za nezaboravan boravak

Četvrtak 31. maj 2018.

cover image

Originalni apartmani u Beogradu pružaju jedinstveno iskustvo relaksacije i zabave. Nekada je preko potreban ambijent koji je sve osim klasičnog. Kada poželite više od standardnog kreveta, kuhinje i kupatila u centru grada, obradujte sebe boravkom u sasvim posebnim apartmanima.

Zvezdarska šuma je pravi raj u neposrednoj blizini centra grada. Veliki broj stanovnika grada i upućenih turista koristi svaki trenutak da se opusti u zelenoj oazi sa bogatim sadržajem za aktivno odmaranje. Centar i gradska dešavanja neka sačekaju malo. Sada je vreme za upoznavanje sa prestonicom iz ugla prirode. White House je apartmanski kompleks koji nećete poželeti da napustite. Ovde vam dobro jutro žele ptice iz šume. Stilski nameštaj pruža tačnu dozu topline, a prostrano dvorište sa zanimljivim rekvizitima osvaja baš svakoga.


Kada imate sve na jednom mestu, tada zaista možete da kažete da ste na odmoru. Boravak u "resort" objektima ne mora da bude skupo. Kengur Resort u Zemunu zna i ima sve što je potrebno za hedonizam u 21. veku. Ušuškani apartmani, bazeni za decu i odrasle, restoran, parking - sve što čini raj na zemlji se nalazi na istoj adresi.

Ljubitelji gradske gužve koliko god da žele mir, ne mogu bez centralnih zona. Nikakav problem. Vila Senjak je sakrivena od prometnih ulica, a locirana je na samo par minuta od Beogradskog sajma i Ade Ciganlije. Ako vas je posao doveo u Beograd, pronašli ste idealno mesto za sebe. Brz poslovni život zahteva snagu i koncentraciju, a teretana i bazen nadomak kreveta su pun pogodak. U gradu, a opet izolovano od buke.