Hoteli za proleće

Iskoristite lepo vreme za kvalitetan i potpuno originalan boravak u gradu

Petak 26. apr 2019.

cover image

Sa prvim toplim danima Beograd postaje tipična evropska metropola. Posetioci iz svih krajeva sveta radoznalo šetaju ulicama, otkrivaju lepote i unikatnu energiju. Da biste i vi bili među njima, prvo morate da odaberete adekvatan smeštaj. Stižu tri odlična predloga.

Više nije imperativ da sve bude na korak od kreveta već maksimalno dobar provod. Glavni grad Srbije lako izmori. Beskrajna ponuda znamenitosti, lokacije koje se moraju posetiti, restorani, noćni klubovi. Svako mesto traži vaše najbolje izdanje. Da budete u top formi, a blizu svega, prijavite se za boravak u hotelu Belgrade Hills Villa. Zvezdarska šuma je njegova lokacija. U proleće, ovde je raj na zemlji. Park i šuma, priroda i grad. Spoj nespojivog je večno atraktivan. Prvoklasan odmor i raznovrsne usluge nisu uvek skupe. Potrošićete daleko manje u odnosu na paket koji nudi ovaj smeštajni kompleks.

Većina vodećih gradova u Evropi "leži" na reci. Beograd se ponosno prostire duž dve - Dunav i Savu. Na samoj obali Dunava u Zemunu se nalazi hotel Side One Design. Totalno savremen dizajn sa upečatljivim bojama i besprekornom uslugom. Specijalitet kuće je fenomenalan pogled na jednu od najvećih reka Starog kontinenta. Zemunski kej će vas osvojiti čim kročite na njegov teren. Relaksacija je važna koliko i zabava. Na ovoj adresi je zagarantovano i jedno i drugo.


Ništa lepše od uređene prirode i istinskog mira. Istina je da se ovakav ambijent u urbanoj sredini teže pronalazi ali Beograd ima sve. Ukoliko vam strogi centar nije imperativ i ne želite da konstantno provodite vreme u gužvi, Avala je vaša destinacija. Poželjno je da imate sopstveni prevoz jer vas od Avale do centra grada deli oko 20 kilometara. Zanemarljivo naspram modernog hedonizma koji pruža hotel 1000 Ruža. Topla domaćinska atmosfera, aktivnosti za sve generacije i srpska kuhinja će usporiti vreme, oterati loše raspoloženje i još važnije, kreirati nezaboravnu sliku o proleću u Beogradu.