Хотели за пролеће

Искористите лепо време за квалитетан и потпуно оригиналан боравак у граду

Петак 26. апр 2019.

cover image

Са првим топлим данима Београд постаје типична европска метропола. Посетиоци из свих крајева света радознало шетају улицама, откривају лепоте и уникатну енергију. Да бисте и ви били међу њима, прво морате да одаберете адекватан смештај. Стижу три одлична предлога.

Више није императив да све буде на корак од кревета већ максимално добар провод. Главни град Србије лако измори. Бескрајна понуда знаменитости, локације које се морају посетити, ресторани, ноћни клубови. Свако место тражи ваше најбоље издање. Да будете у топ форми, а близу свега, пријавите се за боравак у хотелу Belgrade Hills Villa. Звездарска шума је његова локација. У пролеће, овде је рај на земљи. Парк и шума, природа и град. Спој неспојивог је вечно атрактиван. Првокласан одмор и разноврсне услуге нису увек скупе. Потрошићете далеко мање у односу на пакет који нуди овај смештајни комплекс.

Већина водећих градова у Европи "лежи" на реци. Београд се поносно простире дуж две - Дунав и Саву. На самој обали Дунава у Земуну се налази хотел Side One Design. Тотално савремен дизајн са упечатљивим бојама и беспрекорном услугом. Специјалитет куће је феноменалан поглед на једну од највећих река Старог континента. Земунски кеј ће вас освојити чим крочите на његов терен. Релаксација је важна колико и забава. На овој адреси је загарантовано и једно и друго.


Ништа лепше од уређене природе и истинског мира. Истина је да се овакав амбијент у урбаној средини теже проналази али Београд има све. Уколико вам строги центар није императив и не желите да константно проводите време у гужви, Авала је ваша дестинација. Пожељно је да имате сопствени превоз јер вас од Авале до центра града дели око 20 километара. Занемарљиво наспрам модерног хедонизма који пружа хотел 1000 Ружа. Топла домаћинска атмосфера, активности за све генерације и српска кухиња ће успорити време, отерати лоше расположење и још важније, креирати незаборавну слику о пролећу у Београду.